Szanitercserében vagy? A legjobb helyen jársz!
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Feljavítanád az otthonodban a vizes berendezéseket? Van pár tippünk, hogy a lehető legjobb megoldást válaszd a konyhától a fürdőig!

Az ördög mindig a részletekben rejlik, ami egy lakás/ház esetében az apróbb berendezési tárgyakat és az olyan kiegészítő berendezéseket jelenti, mint amilyen a csaptelep vagy épp a zuhanyrózsa. Szóval mutatjuk, mik a legjobb megoldások ezekre a nem túl feltűnő, mégis nagyon fontos háztartási dolgokra!

Egy nagyon penge vízmelegítő

Oké, valljuk be, a vízmelegítő tipikusan azok közé az otthoni dolgok közé tartozik, amiket nem az esztétikumukért tartunk, hanem, hogy működjenek és a legtöbbször igyekszünk a legkevésbé feltűnő helyre tenni őket. Viszont ez az Ariston Velis Evo melegítő nagyon pengén néz ki a kategóriájában és egyáltalán nem kell eldugni; simán jól mutat a fürdőben vagy épp a konyhában is.

Wi-Fi-vel működő, testreszabott vízmelegítőről van szó; csak a Velis Ariston Net applikációt kell letölteni ahhoz, hogy mindig forró zuhany várjon otthon a megfelelő hőmérséklettel, a kellő időben. Plusz ellenőrzi az energiafogyasztást is és alkalmazkodik az ECO/EVO funkciók révén, na meg megjegyzi a felhasználó szokásait, ezáltal energiát és pénzt takarít meg. Itt tudsz mindent elolvasni róla és megvásárolni is 89,990 forinttól – szerintünk elég jó választás!

Egy csilli-villi zuhanyszett a forró napokra

Ez a ragyogó krómfelületű zuhanyszett ellenáll a szennyeződéseknek és az elmattulásnak, így megőrzi a zuhanygarnitúra eredeti kinézetét. A zuhanyfejet optimálisan kialakított fúvókák és tökéletes zuhanysugár jellemzi – ezt tudjuk, mennyire fontos, már csak onnan is, hogy milyen idegesítő, mikor rossz. Extra okosság, hogy a jutányos árú (17,990 forint) zuhanyfejbe épített vízmegtakarítási technológia csökkenti a víz- és energiafogyasztást, továbbá nem áll fenn megégési veszély a forró krómfelületek miatt.

Egy brutál stílusos mosogatócsap

Ezt a mondatot se hittük volna, hogy leírjuk, de ez a Ferro Zumba konyhai mosogató-csaptelep kiérdemli ezt a jelzőt. A csaptelep kiváló minőségű, extra magas, rugalmas, fekete színű kifolyócsővel rendelkezik, melynek köszönhetően változtatható a kifolyócső mélysége 150 mm-től 350 mm-ig.

Modern stílus, magas fokú praktikum, elegáns megjelenés és nagyon vagány, álló kialakítás; ehhez még baromi olcsó is (13,990 forint) szóval jutányosan és egyszerűen feldobhatod vele a konyhád.

Egy csinos csaptelep

Gyönyörű megjelenés, funkcionalitást, könnyű tisztíthatóság, egyszerű kezelhetőség, tartósság és időtállóság. Ennél többet nem is kell tudnia egy csaptelepnek; a Camargue Frost kerámiabetétes, egykaros zuhany-csaptelepe pedig mindezeket hozza, méghozzá nagyon jutányos áron (már 18,990 forinttól elérhetőek a termékek).

A tippjeinket a BAUHAUS-tól vettük, ahol még rengeteg szanitertermék vár a felfedezésedre!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.