Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Kevés a hely, nincs természetes fény, nagy szabadságot szeretnél a dizájnnál? Mutatunk négy praktikus megoldást a fürdőszobádhoz.

Új fürdőszobát berendezni mindig nagyszerű érzés, és ha vannak támpontjaid, a stresszfaktorral sem kell számolnod. Éppen ezért mutatunk néhány tippet, hogy megkönnyítsük a dolgod.

Első lépésben érdemes felmérni a tereket. A cél, hogy jusson helyed mindenre, teszteld előre, hogy nem nyílik-e rá az ajtó valamelyik bútorra, van-e elég helyed, ha kilépsz a kádból, kézre áll-e a törölközőtartó, a polcrendszer. Úgy érdemes kalkulálni, hogy két ember még normálisan elférhessen a helyiségben, mert lesznek pillanatok, amikor egyszerre használjátok a fürdő egy-egy funkcióját.

A Play mosdóhely abszolút praktikus, mert kevés helyet foglal, ellenben azt maximálisan kihasználja: felül és alul is van benne egy-egy ajtós szekrény, alul emellett három fiók is. Beépített tükör és halogénvilágítás garantálja, hogy egyben legyen minden, ami borotválkozáshoz, hajszárításhoz, szelfizéshez kell, a letisztult, elegáns dizájn, és a 75 ezer forintos ár pedig a bónusz.

Ha már a többszemélyes használatot említettük: időről időre előfordul, hogy reggel kapkodni kell a készüléssel, ilyenkor életmentő lehet a dupla a mosdótál, amilyen a Silva 120 is. A rohanásban nem pont ezt nézed, de elegáns és praktikus is az óriási fiókjaival. Sokfelé indulhatsz a 69 ezres alapárból kiindulva, de választhatsz is hozzá méretre gyártott mosdókagylót, tükrösszekrényt.

Külön figyelmet érdemel a fényviszonyok megtervezése. Ha nincs természetes fény, akkor tehetsz hangulatvilágítást valamelyik félreeső zugba, de kellenek a megfelelő irányított fények is, illetve ezek összhatását is figyelembe kell venned - ahogy a természetes fényt is ki kell egészítened.

Kompakt megoldást kínál a Stella 100 komplett mosdóhely, jókora, LED-del profin megvilágított tükörrel, és két hatalmas, ívelt fiókkal. A fehér és a vörösfenyő változathoz egyaránt jól mennek a krómozott fogantyúk, a lapos peremű kerámiamosdó pedig felkínálja a tárolófelületet, amit amúgy is állandóan keresne ilyenkor az ember. Elsőre talán húzósnak tűnik a 180 ezres ár, de annyi mindent kivált, hogy bőven megéri.

Előfordulhat persze, hogy dizájn terén több szabadságot szeretnél, tehát a szaniterek csak kiindulópontot jelentenek, és valójában az egyedi csempékre, kiegészítőkre, színekre koncentrálsz. Akkor is érdemes jó alapokat letenni, ilyen a Madrid 60 mosdóelem is, ami nagyon kevés helyet foglal, viszont van benne elég tárolórész, és könnyen kiegészíthető menő tükörrel, rusztikus csempével, bármilyen egyéni megoldással. Mivel most csupán 50 ezer forintba kerül, bőven szárnyalhat még a fantáziád, lesz keret a fürdő többi részét cizellálni.

Mi a BAUHAUS kínálatából vettünk tippeket, ahol a fentieken kívül még rengeteg fürdőszobai kiegészítőt találhatsz!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.