Luxusházaknak készültek, elfogyott a lé és ez a szürreális látvány maradt belőle.

A törökországi Burj Al Babas ingatlanfejlesztő cég kezdte meg 2014-ben több száz kastély építését, valahol félúton Ankara és Isztambul között. Összesen 732 cakkra ugyanolyan chateaux-t tervezett a cég, el is kezdték őket felhúzni, viszont kábé az 587. kastélynál nagyon elfogyott a lé, jelenleg körülbelül 27 millió dolláros adósságban van a cég.

Úgyhogy most a törökfürdőkkel, szaunákkal, mindenfélével felszerelt vagy még nem felszerelt, egy az egyben ugyanúgy kinéző kastélyok ott állnak üresen a semmi közepén, nagyon nem e világi, bizarr látványt nyújtva, amiről előkerült egy nyári drónfelvétel is, ahol "exkluzívnak" igyekeznek beállítani az amúgy horrormeseparkra emlékeztető területet. Ennyire exkluzív:

A 200 millió dolláros összbüdzséjű projekt vezetője azt mondta, ha eladnának száz házat, akkor vissza tudnák fizetni az adósságot és folytathatnák az elakadt építkezést. Jelenleg a kastélyházakat 370-570 ezer dolláros áron lehet megvenni (tehát cirka 120 millió forintért per ház) – mondjuk szerintünk elég téboly lehet ott lakni, de ki tudja, biztos felmértek bizonyos piaci igényeket, mikor belevágtak.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon