Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Sao Paolo megint magasra tette a lécet.

Ez a 150 négyzetméteres penthouse még az 1950-es években épült, azután cirka egy emberöltőn át senki sem lakott benne, csak ette az enyészet. A felújítás rengeteg jogi hercehurca és energiabefektetés után történt meg, mely során a különálló lakásokat egy csodás otthonná nyitották egybe, újratervezték a vízvezetékeket, de igyekeztek megtartani minden patinát a régi épületből (például a fapadlót és egyes gránitrészeket). A végeredmény egy nagyon mutatós lakás, amiért nagy gratula az Estúdio Paralelónak.

(Építészek: Estúdio Paralelo)

Ez is érdekelhet:

Ilyen, amikor a meghittség és a modernség összeül egy teára - Roadster

Mi más juthatna eszünkbe a teaház és Kína szókapcsolatról, mint a megnyugvás? A Twin Tea House Tungli történelmi kisvárosában szolgálja fel nekünk a harmóniát. Bár Ázsia mélyén járunk, a kétszintes épület a Hill Architecture projektje. Hatását tekintve egyszerre viseli magán a modern dizájn jegyeit és az ázsiai motívumokat.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.