Nem elég, hogy passzív és mobil, még zombibiztos is legyen a házad? Parancsolj!

A PassivDom nevű ukrán startup olyan "automatizált, magától tanuló és mobil" házat fejlesztett, hogy minden zokszó nélkül cuccolnánk is befelé.

Az új házikó kialakításához kihasználták a 3D-nyomtatás nyújtotta lehetőségeket és persze a prémium kategóriás anyagok biztosította előnyöket is. A modulOne abszolút működőképes akárhol, ahová leteszed. Lehet az egy erdő közepén, egy tisztáson a civilizációtól távol vagy egy tengerpart közelében is.

A napelemekkel, akkumulátorokkal, fűtéssel, víztárolóval, saját víztisztító- és szennyvízelvezetéssel felszerelt mobilotthon minden kényelemmel fel van szerelve, amit mondjuk egy sokcsillagos hotelszobától is elvárnál. Természetesen felszerelt fürdőszoba, mosógép, szárítógép, mosogatógép, minőségi fa padló és távolról vezérelhető biztonsági rendszer is akad a repertoárban.

A 36 négyzetméteres modulOne könnyedén mozgatható és a legtöbb esetben külön alap sem kell a telepítéséhez. És ha mindez nem volna elég meggyőző, rendelhető hozzá "Zombie Apocalypse" kiegészítőcsomag is. Mindez fokozott védelmet jelent, páncélozott üvegezést, speciális riasztóberendezést, megnövelt WC-papír tárolási lehetőséget és egy ajándék Bibliát...

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon