Tökéletesen értjük, hogy az edzőterem megszállottja vagy, de azért a nyár rengeteg más sportolási lehetőséget is tartogat számodra. Törj ki végre a négy fal közül és mozogj szórakozva.

Spoiler: nagyon közel kell menned a vízhez, de így legalább kiteheted Adonisz-tested, amiért egész évben megdolgoztál az edzőteremben.

Szörf

Avagy hullámlovaglás, amikor csak egy deszkára pattanva kihasználod a vízmozgás irányából és erősségéből és a tengerfenék tagoltságából keletkező bukóhullámokat, és azokat meglovagolva és azokon figurázva éled a magaséletet.

Némi technikai tudás nem árt hozzá, mielőtt nekiállsz figurázni Ausztrália partjainál, de azt akár itthon is elsajátíthatod mondjuk a Balatonon.

Vízisí

Ez a világon a legelterjedtebb vízi sport, amin nem kell csodálkozni, hiszen ez nem függ a külső erőktől (szél, hullám), itt a rögzített pálya helyett motorcsónak húz egy kötéllel.

Azt gondolnád, hogy ez egy nehezen tanulható sport, pedig nagyon nem az, akár félóra alatt is olyan alaptudásra tehetsz szert, hogy soha ne akarj leszállni a deszkáról.

És hogy hol? Balaton, Velencei-tó, Budapest, hogy csak néhányat említsünk.

Wakeboard

Ez hasonló a vízisíhez,viszont itt nem egy motorcsónak mögé vagy bekötve a deszkáddal, hanem egy kötélpálya van kialakítva, ami egyszerre több embert is képes húzni, egy erre kifejlesztett deszkán. Ha snowboardoztál már valaha, könnyebb dolgod lesz.

Hogy csak két helyet mondjuk, a Velencei-tónál és a Lupa-tónál ki is próbálhatod.

Windsurf

Ez lényegében a szörf továbbfejlesztése, az innováció abban merül ki, hogy a deszkára egy háromszög alakú vitorlát erősítettek. Előnye, hogy nagyobb hullám nélkül, szél segítségével száguldhatsz a vízen. Ha még hullám is van, akkor még őrültebb szórakozásban lehet részed.

A Balaton, a Velencei-tavon és a Miskolchoz közeli tavakon van is lehetőséged kipróbálni.

Ezt pedig az edzéshez...

(Fotó: Pinteres, Twitter)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon