Ez történik a testeddel, ha rendszeresen mozogsz

Ha mozognál, de motivációs gondjaid vannak, talán ezek segítenek erőt venni magadon, hogy végre elindulj edzeni egy kicsit.

Felfrissülsz: kikapcsol és felfrissít, és nemcsak a fizikailag, de mentálisan is. Biztosan te is érezted már kiváló stresszoldó és feszültség-levezető hatását.

Fogysz: mivel több kalóriát égetsz el, mint korábban, így akár megszabadulhatsz néhány kilótól, de ha súlyod nem is változik, akkor könnyen lehet, hogy tónusosabb, izmosabb lettél. Hogy tudd: az izom nehezebb, mint a zsír.

Jobban alszol: a helyzet egyszerű, ha lefárasztod magad fizikailag, jobban alszol. Arra viszont figyelj oda, hogy 3-4 órával a lefekvés előtt már hanyagold az intenzív mozgást, mert csak felpörget.

Jobb kedved lesz: amikor edzel, a szervezetedben endorfin szabadul fel, ami nemcsak csökkenti a fájdalomérzetet a testben, de akár euforikus élményt is képes kiváltani.

Jobb lesz tőle a szex: ha rendszeresen mozgás hatására javul az erőnléted, ami ABBAN is érezhető lesz, a jó kondi ugyanis növeli a teljesítőképességet, az aktus hosszát, az intenzitását és a libidót is.

A rendszeres mozgás jót tesz az egészségednek, de még annál is jobban járhatsz:

(Fotó: Twitter)

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon