Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha te is unalmasnak tartod a szögletes lakókocsikat, akkor ezt nézd meg!

Praktikus okokból a legtöbb lakókocsi szögletes, téglatest formájú, ronda fehér tömb, apró kerekekkel a hasa alatt. Nagy szerencse, hogy azért nem minden lakókocsi néz így ki, vannak kivételek is, amikben mégsem áldoztak fel mindent a szépség oltárán. Mint például a Vistabule könnycsepp-alakú, apró termetű, könnyű, szinte bármilyen autóval vontatható szerkezetében.

Egyedi formaterv, hatalmas ablakok, világos, a lehetőségekhez tágas belső és ezernyi ötlet, rakodóhely található a minden felszerelési tárggyal megpakolva is csak 690 kilogrammos mobil otthonban. A 18 ezer dolláros - 5,3 millió forintos - utánfutó belseje két embernek nyújt elegendő helyet, alapból van benne kinyitható ágy, polcok, világítás, szellőzés, hálózati elektromos csatlakozó és szükség esetén napelemre is köthető. A konyhát hátul kell keresni, a lakókocsin kívül, mégis védett helyen lehet sütni-főzni, mosogatni.

Aki további extrákat szeretne, az többek között ivó- és szürkevíztartályt, két égős gáztűzhelyt, hűtőszekrényt, gázpalackot, elektromos fűtést, vagy akár terepjáráshoz is használható, nagyobb hasmagasságot kínáló futóművet is rendelhet hozzá.

(Forrás: Vistabule)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.