Ha eddig csak azért maradtál le a biciklizés közben, hogy végre ne kelljen a többiek dumálását hallgatnod, rossz hírünk van

A motorosok, bringások, illetve egyéb extrém sportok kedvelőinek szánt, vezeték nélküli kommunikációs eszközöket gyártó Sena nemrég bemutatta az X1 és X1 Pro fantázianevű okos kerékpáros sisakjait. Na de mi a pék tőgyétől lesz okos egy bringás sisak? Hát attól, hogy tekerés közben kapcsolatban maradhatnak a biciklis brigád tagjai. Nem kell hátrakurjongatni a lemaradóknak, hogy húzzanak már bele, vagy sprintelni az élen hajtó után, hogy álljon már meg a legközelebbi kocsmánál egy életmentő sörre, stb. Elég belebeszélni a levegőbe és a többi három bringás pajtás - ennyi sisakkal képes egyszerre kommunikálni az X1-es - mindent hall. Feltéve, hogy nincsenek 900 méternél messzebb.

A még okosabb X1 Pro még kamerát is kapott, amivel két órányi HD felvételt is lehet készíteni. Emellett  beépített rádiója is van, ha a haverok helyett inkább valamelyik rádiócsatorna saját poénjain üvöltve röhögő műsorvezetőjét hallgatná a sportoló. A lítium-polimer akksik 3,5 órás töltés után 16 órányi beszélgetést bírnak ki, a sima X1-es 350 gramm, a Pro 400.

Player Autószalon

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon