Öt verseny, amit ki kell próbálnod egyszer, ha el akarsz érni valamit az életben

Ha kellene az érzés, hogy "Igen, ezt is megcsináltam, legyőztem magam", vagy csak szimplán csak az egódat növelnéd és menőznél egyet, hogy mekkora király vagy, hogy ezt, meg azt is teljesítetted, akkor a legjobb helyen jársz.

Vágj neki például életed leghosszabb 7 kilométerének

Lépj ki a komfortzónádból, és vágj neki 7 kilométernek a mocsarassá sarasított emelkedőkön vagy éppen mély homokban, esetleg szalmabálákon átugrálva. Nem lesz egyszerű teljesíteni a Brutálfutást 7.0-át, de a célba érést imádni fogod, hát még másnap az egész élményt.

Időpont: június 16., minden más infót ITT megtalálsz.

Amikor nem is a táv szívat igazán, hanem a szintemelkedés

Ha kicsivel hosszabb távra vgy berendezkedve, akkor is felhúzhatod az élményt, mondjuk a Mátrában, ahol is 11,6 kilométer alatt a 671 méteres szintemelkedés nem biztos, hogy a legjobb barátod lesz a 21. Kékes Csúcsfutást, de jutalmad nem marad el az ÉRZÉS mellett még az ország tetejét is megérintheted. Király, nem? Az!

Időpont: június 2., minden más infót ITT megtalálsz.

Ettől nem csak te leszel büszke magadra, hanem minden anya is rád

Nem ragozzuk től a dolgot, félmaratoni távot, azaz kicsivel több mint 21 kilométert lefutni elég menő dolog. Szóval a 33. Wizz Air Budapest Félmaratont adja a nagy kiugrási lehetőség számodra, ezt pedig hülye lennél kihagyni.

Időpont: jszeptember 9., minden más infót ITT megtalálsz.

A bringás verseny, amit a nem bringásoknak is érdemes egyszer kipróbálni

Mert nem hagyhatod ki, hogy egyszer életedben ne kerüld meg Magyarország második legnagyobb tavát, a Tisza-tavat, vagyis 65 kilométert vállalsz be, de – nyugi – nem gyalog, vagy futva, hanem biciklivel. A 11. Intersport Tour de Tisza-tó után pedig egészen

Időpont: május 5., minden más infót ITT megtalálsz.

Amivel legalább annyira menőzhetsz, mintha lefutnád a (fél)maratont

Ha azt hiszed, hogy a futás és a bringázás elég menő, akkor menj, és úszd át a Balatont. Szerencsédre meg is teheted hivatalos és felügyelt környezetben a 36. Lidl Balaton-átúszáson.

Időpont: június 30., minden más infót ITT megtalálsz.

Szóval tedd le a sör+csipsz kombót, aztán kellj fel végre a kanapéról, és kezdj el mozogni egy kicsit!

(Fotó: 3x3.hu, rcnews.hu, balatoninfo.sk)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon