Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ezekkel a kiegészítőkkel aránylag fájdalommentes ráfordítással rakhatsz rendet a kocsidban

Aki sok időt tölt az autójában, annak előbb utóbb átláthatatlan kuplerájjá alakul a környezete. Akár iratokról, akár kávés poharakról,  üres italos dobozokról, szendvics csomagolásról van szó, akár a rendesebbek ablaktörlő szivacsáról, papír zsebkendőiről, légfrissítőiről. Mindegy is, a lényeg, hogy az autózáshoz, kiránduláshoz, gyerekek hatástalanításához használt dolgokat jó dolog rendben tartani. De mit csináljon, aki már az összes tárolórekeszt, zsebet, lyukat már teletömködte?

Szerezzen be újabbakat. Az első ülés háttámlájára szerelhető, akár házilag is elkészíthető készségbe rengeteg dolgot lehet rendben elrámolni. A nagyobb ritkábban használt cuccoknak a csomagtartóban a helye, de ott sem mindegy, hogy menet közben csapódnak-e faltól falig, vagy csendben utaznak. Erre is van megoldás, íme:

Ha pedig vedlő, vagy szimplán sárban fetrengésre hajlamos kutyát kell úgy szállítani, hogy ne csökkentse érezhetően az autó használt-piaci értékét, akkor az alábbi kutyaplédhez hasonló ülésvédővel érdemes megágyazni a négylábú alatt:

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.