A cikk középpontjában egy speciális akkumulátor, név szerint az AnewPow AP4400 Lithium-ion akkumulátor fog szerepelni. Méghozzá azért, mert egyrészt több takarító robottal is társítható, másrészt tartósan kínál hatékony megoldást a zökkenőmentes használathoz.

Egyaránt megmutatjuk tehát az AnewPow AP4400 Lithium-ion akkumulátor előnyeit, technikai jellemzőit és hasznosságát.

Melyik típusú takarító robotokhoz alkalmazható az AnewPow AP4400 Lithium-ion akkumulátor?

Fontos kérdés, mondhatni a legfontosabb a témakör kapcsán. Úgyhogy ennek fényében még inkább előnyös tényezőként fogható fel, hogy az AnewPow AP4400 Lithium-ion akkumulátor több különféle takarító robottal is kompatibilisnek számít.

Hogy konkrétabban is fogalmazzunk, az iRobot Roomba 500-600-700-800-900-as modellek mindegyikéhez van lehetőség a használatára. Méghozzá kifogástalan minőségben és magas hatékonysággal. Ahogyan az persze egy korszerű akkumulátor esetében el is várható.

Az AnewPow AP4400 Lithium-ion akkumulátor fontosabb jellemzői és előnyei

Technikai szempontból nézve az AnewPow AP4400 Lithium-ion akkumulátor kapcsán egy speciális beépített intelligens áramkörnek van kiemelt szerepe. Ennek az áramkörnek köszönhetően ugyanis az akkumulátor kompatibilisnek számít az eredeti Ni-Cd vagy Ni-MH töltők minegyikével.

Nem akármilyen adatokat lehet említeni vele kapcsolatban egyébként kapacitás terén is. Merthogy az AnewPow AP4400 Lithium-ion akkumulátor nem kevesebb mint 4400 mAH kapacitással képes működni.

Szintén technikai szempontból van jelentősége a Li-NMC típusú celláknak. Ezek a motorhoz szükséges teljesítmény biztosításáért felelnek. Fontos tényező velük kapcsolatban, hogy akár még 800 ciklust követően is le tudják adni a 80%-os teljesítményt.

Ami pedig a túltöltés, teljes lemerülés, túlfeszültség, túláram és túlmelegedés elleni védelem biztosítását illeti, erről a megbízhatóan dolgozó beépített áramkör hivatott gondoskodni.

Mi mindent várhatunk még az AnewPow AP4400 Lithium-ion akkumulátor használatától?

Annak érdekében, hogy az AnewPow AP4400 Lithium-ion akkumulátortól hosszú élettartamot várhassunk teljes joggal, speciális technikai szabadalom gondoskodik. Szintén nem elhanyagolható tényező, hogy nincs memóriaeffektus, miközben az első töltésnél 16 órán át sem kell a töltéssel bajlódni.

Mindezen felül az AnewPow AP4400 Lithium-ion akkumulátornak ultra alacsony, havi 1% körüli az önkisülési rátája. Használaton kívül nem kell tölteni, ezenfelül pedig sem szállításnál, sem pedig a hosszabb időn át történő tárolásnál sem károsodik.

Magyarul tényleg maximálisan kiszolgálja a hozzá társított takarító robotot, és mindezt tényleg hosszú éveken át látja majd el abszolút hibátlan módon.

(Szponzorált tartalom)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.