Babaváró ajándék fiúknak

Mi legyen a babaváró ajándék? Néha nehéz eldönteni. A legjobb megoldás egy kedves ajándékcsomag. Azonban ilyenkor az is felmerül, hogy mit érdemes beletenni? Minek örülhet igazán a baba és a mama? Íme néhány tipp arról, hogy mi kerüljön a csomagba egy fiú baba esetén.

Babaváró csomagok

A babaváró ajándék egyik legszebb és legelegánsabb formája az ajándékcsomag. Egy szép, színes masnival átkötött, díszcsomagolásban átadott válogatás. Esetleg egy ízléses fonott kosár, benne a sok kis kedvességgel. Ezeket a csomagokat már készen is megvásárolhatjuk, és házhoz szállíttathatjuk. Persze magunkhoz is rendelhetjük, hogy a hagyományos babalátogató során adjuk át.

A csomagok tartalmát mi is összeválogathatjuk. Ha ismerjük az anyuka igényeit, ízlését, szokásait, könnyű dolgunk van. A rendelhető kész csomagok azonban népszerű, minőségi termékeket tartalmaznak, így ezzel sem tévedhetünk nagyot.

Nézzük azonban, hogy mit tartalmazzon egy ilyen ajándékkosár, ha például saját magunk válogatjuk össze.

Mesekönyv

A mesekönyv mindig csodálatos ajándék. Kedves szándék rejlik mögötte, emellett az egyik legjobb dolog, amit egy gyermek kaphat. Ha újszülötteknek szánjuk a mesekönyvet, akkor érdemes fekete-fehér kontraszttáblásat vásárolni. Ugyanis az első hónapokban ilyen képeket érdemes nézegetniük a kicsiknek. Hatással van a szemükre, az agyukra és az idegrendszerükre.

Az sem gond, ha nagyobbaknak, mondjuk 6-12 hónaposaknak szánt könyvet kap az újszülött. Hiszen szerencsére bele fog nőni. A lényeg, hogy legyen a könyv ebben az esetben színes, tele képpel. Hajtogatható, nyitogatható fülekkel és rejtett képekkel. Ami pedig a leglényegesebb: legyen strapabíró. Nagyon strapabíró.

Puha törölköző, fiús árnyalatokban

Sokan nem szeretik manapság elkülöníteni a fiús és a lányos színeket. Erről nekünk kell dönteni, ismerve a szülőket. Az ajándékküldés kedves gesztus, viszont az ajándékok kiválasztásakor ismernünk kell az ajándékozott család igényeit.

Ma még nagyon sokan szeretik a kisbabák esetében a hagyományos kék-rózsaszín párosítást.

Bár tény, hogy kislányos anyukáknál a rózsaszín olykor nagyon sok szokott lenni, és inkább semlegesebb színeket választanak a lánykájuknak. De a fiúknál még mindig nagyon kedveltek a kékes-zöldes árnyalatok. Ezért érdemes ilyen színben választani például törölközőt az ajándékcsomagba.

A törölköző mindenképp antiallergén anyagból készüljön. Nem kell megijedni, ez általában pamutot jelent. Ez a kedves, természetes anyag az egyik legjobb megoldás, ha textilekről és babákról van szó.

Plüssfigura

Egy kedves kék mackó minden kisfiú kedvence lehet. Egy ilyen ajándékcsomagban azért számítanak a színek, mert az összhatással kedvesen szeretnénk utalni a baba nemére. Hiszen egyébként a semleges színek is kedveltek. Egy ajándékcsomag esetében azonban néhány elemnél szükség van a színekre, hogy jól mutasson.

A plüssfigura egyébként ne tartalmazzon fém vagy műanyag kiegészítőket, készüljön bababarát anyagból, és legyen könnyen fertőtleníthető.

(Szponzorált tartalom)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.