Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Miért van az, hogy a hamisítatlan férfias kisugárzás tartós fenntartásához a menő autó, a magas jövedelem, vagy a méregdrága öltöny is rendre kevésnek bizonyul? Miként lehet elkerülni, hogy életünk párja az olajtól koszos autószerelő naptárfiúk és tűzoltók helyett bennünk lássa az igazi férfit?

Igen, a bejegyzésben ennek fogunk utánajárni. Az elpuhult életvitel helyett cselekvésre buzdítva mutatunk rá olyan barkács gépekre, amelyek nemcsak aranyat érnek otthon, de a férfias kisugárzást is látványosan képesek felerősíteni.

Elvárások és sztereotípiák a férfiasság kérdésköréről

Avagy mi teszi férfit 2021-ben, amikor a társadalom többsége kényelmes városi otthonokban él, szellemi munkát végez, és minden körülmény adott a komfortos életvitelhez?

Miközben a vadászat, a harc, vagy a mindennapi betevő szó szoros értelemben vett megteremtése egyre kevésbé feladata egy férfinak. Közben teret kell engedni a női nem érvényesülésének, ugyanakkor a maszkulin kisugárzás megőrzése is fontos. Nem túl egyszerű megfelelni az elvárásoknak, ugye?

A férfi ideál folyamatos változatai az elmúlt bő egy évszázadban

Ha a 20. századtól vesszük végig a férfi ideál alakulását, akkor is elképesztő átalakulás figyelhető meg. Majdhogynem évtizedenként változott az, hogy a tökéletes férfi archetípusa éppenséggel vékony, enyhén izmos, kigyúrt izompacsirta, vagy kockahassal rendelkező csábmester volt.

Máshol kell tehát keresgélni annak a kulcsát, hogy miben is rejlik a férfias kisugárzás tartós receptje.

Miben is rejlik az örökzöld maszkulin kisugárzás kulcsa?

Miközben a divat évről évre változik, a férfiideál is konstans átalakulóban van, egy valami állandó marad: nincs az a pasi, aki ne mutatna észveszejtő vonzóan, szakembereket megszégyenítő módon szerelve valamit otthon, kezében kalapáccsal, fűrésszel vagy fúrógéppel.

Még ellenállhatatlanabb lehet az összhatás, ha a házi barkácsolás klasszikus Bruce Willis féle fehér trikóban történik. Habár a kisportolt test és a főző tudomány sem elhanyagolható tényező a férfi vonzerőt tekintve, ezek a fasorban sincsenek ahhoz, ha egy férfi mindent (is) meg tud otthon szerelni.

Rendkívül hasznos, és férfi vonzerőt növelő otthoni barkács gépek

Sosem árt, ha egy sokoldalú fúrógép rendelkezésre áll otthon. Pláne akkor, ha egy-egy fali kép felfúrása, a bútorok összeállítása, vagy pedig az aktuálisan meghibásodott otthoni gépek javítása nálad könnyed rutin feladatnak számít.

A fúrógép mellett a kalapács és a csavarhúzó mondhatni kötelező elemként funkcionálhat az otthoni szerszámosládában. Ha pedig a felsoroltakon túl a vízmértékkel, illetve a burkoláshoz és festéshez használatos eszközökkel is ügyesen sikerül bánni, már-már az adoniszi magasságok elérése sem lehetetlen.

Kertes házban lakva még inkább felértékelődik a szerszámokkal történő ügyeskedés fontossága. Tunyulás, semmittevés, vagy folyamatos televízió nézés helyett mondhatni kötelező feladat időről időre reprezentálni a maszkulin vonásokat a fűnyíró, illetve a kerti szerszámok alkalmazásával.

A legjobb, hogy a felsorolt barkácsgépek segítségével még az otthoni teendők elvégzése is könnyebb lehet. Urak, fúrásra fel!

(Szponzorált tartalom)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.