Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A csillagkivetítő megismerésére és kipróbálására erősen indokolt lehet abban az esetben gondolni, hogyha a gyerkőc elalvása és nyugodt álma rendszeresen problémákba ütközik. A cikkben részletesen is megmutatjuk, miként segít áthidalni ezeket a nehézségeket a praktikus fényforrás.

Nemcsak a csillagkivetítő által kínált előnyöket fogjuk tehát részletezni, hanem ennél egy kicsit tovább is megyünk majd. Részletesen szemléltetjük majd azt a programot, aminek a segítségével még a leginkább nyugtalan gyerkőc is pikk-pakk elaltatható.

Nézzük meg dióhéjban, mi is az a csillagkivetítő

Egy rendkívül modern és persze sokoldalú fényforrásról beszélhetünk, amit a gyerekszobában szokás alkalmazni. Sokoldalúság alatt pontosan azt értjük, hogy a csillagkivetítő nemcsak kellemes meleg fényt bocsát ki, hanem ezzel párhuzamosan nyugtató dallamokat is játszik.

Ennek pedig a gyerekszoba környezetében igencsak meglehet a hozzáadott értéke. Elvégre nem kevés gyerkőc és szülő életében jelenthet problémákat a sötétben történő elalvás kérdése. A csillagkivetítő segít könnyedén áthidalni ezeket a kellemetlenségeket.

Miért szeretik annyira a gyerekek és a szülők is a csillagkivetítő használatát?

A megnyugtató csillagkivetítőt akkor érdemes leginkább bekapcsolni, amikor a gyerkőc zavartalan elalvása a cél. A bekapcsolást követően ugyanis nemcsak nyugtató fények fognak uralkodni a gyerekszobában, hanem ezzel együtt még a hangok is kedvező hatást gyakorolnak a nyugalmi szintre.

Ennek köszönhetően nem kell, hogy az általános világítás lekapcsolásával járó sötétség valósággal megriassza a gyerkőcöt. Ehelyett ugyanis olyan környezet veheti őt körbe, ami tökéletesen segíti elő az álomba szenderülést.

Ha pedig a gyermek könnyedén alszik el, az álma pedig zavartalan, az a szülők számára valódi ajándékkal ér fel. Nyugodtan pihenhetnek ők is annak a tudatában, hogy a család szeme fénye zavartalanul alszik a kis kuckójában.

Ízelítő abból, milyen programokon keresztül nyugtat és altat a roppant hasznos csillagkivetítő

A csillagkivetítő egy három szakaszból álló, gondosan összeállított programon keresztül altatja el a legkisebbeket. Az első periódus a megnyugtatásról szól, méghozzá lágy zenével, az óceán hangjával és egy hal barátságos képével.

Aztán szép lassan enyhülnek a fények, jöhet az elaltató elmosódás, és a zene is folyamatosan halkul. Majd ezt követően még inkább az elalvásra kerül a fókusz, szép lassan minden elcsendesedik, csakis a hullámok halk ringatózását hallja majd a gyerkőc, miközben a fények a megnyugtató szint erejéig megmaradnak.

A csillagkivetítő segítségével tehát zökkenőmentesen lehet áthidalni az elalvásokkal kapcsolatban tapasztalt nehézségeket, hogy a család apraja-nagyja egyaránt feszültségmentesen tudjon pihenni.

(Szponzorált tartalom)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.