Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Koronavírus-járvány ide vagy oda, a saját weboldal készítésének és fejlesztésének egyértelműen semmi akadálya. Sőt, egy tudatosan összerakott weboldal segítségével akár egy vállalkozás felépítése és sikerre vitele is könnyen megoldható a változó körülmények között.

A cikkben ehhez kívánunk szolgáltatni némi segítséget. Vagyis igyekszünk rámutatni arra, hogy sokszor lényegesen egyszerűbb feladat lehet felépíteni egy minőségi weboldalt, a Covid-19 árnyékában is.

Miért érdemes nekünk is weboldal indításában gondolkodni a Covid-19 helyzetben?

Többféle szemszögből is megközelíthető a kérdés. Egyrészt a járvány miatt az offline üzletek és vállalkozások élettere jelentősen beszűkült. Ezzel együtt pedig korábban sosem tapasztalt módon domborodott ki az online értékesített termékek és szolgáltatások hozzáadott értéke.

Nem beszélve arról, hogy a járványhelyzet miatt a rendelkezésre álló szabadidőből is több akad mostanság. Vagyis több munkaórát, erőforrást és tanulást fektethetünk abba, hogy minél hamarabb összeálljon a valóban minőséget képviselő weboldalunk.

Egy minőségi weboldal létrehozása jó eséllyel könnyebb feladat, mint azt gondolnánk

Manapság még mindig sokan túlgondolják azt, hogy mennyire nehéz és komplex feladat létrehozni egy weboldalt. Persze nem vitás, hogy a komolyabb volumenben dolgozó és forgalmazó céges weboldalak némelyikére ténylegesen igazak a megnövekedett elvárások.

Egy kezdő vállalkozás esetében viszont ezekre az extrákra rendszerint semmi szükség. Vagyis a weboldal létrehozása egyszerűen kivitelezhető feladatnak számít, amihez még extra mélyen nem is kell a zsebünkbe nyúlni.

Még inkább előnyös lehet, hogy többféle irányba is el tudunk indulni a weboldalunk létrehozása kapcsán. Egyaránt szóba jöhet a Wordpress alapú weboldal, a Wix használata, az egyedi fejlesztés vagy pedig a bérelhető webáruházmotorok alkalmazása. Tehát a kidolgozott megoldást tetszőlegesen az igényeinkhez tudjuk igazítani.

Mutatjuk, melyek egy minőségi honlap létrehozásának a gyakorlati lépései

Az első lépések egyikeként a domainnevet kell kitalálni, illetve lefoglalni a weboldalunk számára. Ezt követően szükség lesz majd egy megfelelő nagyságú tárhelyre is. Ezen a platformon kap ugyanis majd helyet a weboldalunk minden tartalmi eleme.

Amikor a domain és tárhely beszerzésével is megvagyunk, akkor többféle irányba is el tudunk indulni. Tekinthetünk az egészre tanulóprojekt címén, és a tudatos tanulás mellett építhetjük a weboldalt önállóan is.

Ha pedig sokkal gyorsabban szeretnénk haladni, akkor jobban járunk egy gyakorlott szakember alkalmazásával. Ha pontosan ismerjük az igényeinket és megvannak a célok, akkor következhet is a megvalósítás. Vagyis megépülhet az a weboldal, amivel a koronavírus-járvány árnyékában is extra bevételekhez juthatunk.

(Szponzorált tartalom)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.