Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha a férfi cipő a téma, a legjobb megoldás egyszerre képes elegáns, kényelmes, minden esetben megfelelő megjelenést nyújtani. Ezt természetesen nem lehet elvárni minden cipőtől, a legjobb választások azonban meg tudnak felelni a kihívásnak. Összeszedtünk három divatos, minden alkalomra jó választást jelentő modellt.

Mire figyeljünk egy férfi cipő választásánál?

Mielőtt rátérnénk a legjobb modellekre, érdemes átnézni a férfi cipő fajtáit, anyagait. Ami a típusokat illeti, beszélhetünk bokacipőről, félcipőről, rövidszárú tornacipőről, sportcipőről, csizmáról, vagy éppen köztes megoldásként szandálról is. Ha ezekkel valaki nincs tisztában, érdemes szétnézni a CCC webáruházában, ahol a minőséget tekintve kifogástalan, mégis megfizethető megoldásokkal lehet találkozni.

Ami az anyagválasztást illeti, ez is fontos szempont, amelyhez a CCC bőséges kínálatot nyújt. A férfi cipő anyaga lehet sokféle bőr, például ekológikus, felsőbőr, irha vagy természetes, de készülhet a cipő croslite anyagból, filcből, textilből, de lehet lakkozott és műanyag bevonattal ellátott modell is. A lényeg, hogy a választásnál minden lehetőséget vegyünk számításba. Ha azonban biztosra szeretnénk menni, érdemes olyan kialakítást választani, amely minden alkalomra megfelel – mutatunk három példát erre a legfrissebb divat szerint.

A belebújós kedvenc

A loafer nem biztos, hogy mindenkinek elsőre beugrik: ezt a kifejezést használják a belebújós cipők összefoglalására. Egy ilyen lábbeli egyszerre lezser és elegáns, alkalmazkodva a mellé választott öltözékhez, leginkább átmenetként szoktak rá hivatkozni a divatvilágban. Láthatjuk, hogy manapság már nehéz meghökkentőt húzni, ami a divatot illeti, éppen ezért a loafer sem marad el az újszerű megoldásokkal. A legegyszerűbb kialakítások mellett találni bojtokkal, láncokkal díszített modelleket, amelyek magukra vonzzák a szemeket egy társaságban.

Ezt azzal is erősíthetjük, ha merész színt választunk, amely egy natúr öltözék kiegészítéseként epizodistából azonnal főszereplővé válik az összképet tekintve. Simán felvehető öltöny mellé, de egy egyszerű farmerhez is passzolhat – annyit tegyünk hozzá, hogy ilyen esetben a felsőnk az elegáns vonalat kövesse. A loafer mellé a legtöbben nem vesznek zoknit, azaz tavasztól őszig jelenthet jó választást.

Főszerepben a kényelem

Ha szeretnénk még kényelmesebb megoldást találni a loaferhez képest, a mokaszinek között kell keresgélnünk. Ezek a lábbelik a legtöbb esetben puha bőrből készülnek, amelyhez vékony, rugalmas talp tartozik. Ebből könnyen kitalálható, hogy nem téli modellről van szó, a nyárra viszont tökéletes viselet.

Ami a színeket illeti, a klasszikus megoldások kiválóan illeszkednek a lezser, mégis elegáns megjelenés mellé, míg ha valaki meghökkentőbb színt választ, azzal a cipőjét kiemelheti az öltözékéből.

Csizmákat elő

A férfiak talán még mindig nehezebben veszik rá magukat egy csizma megvásárlására, majd viselésére, mint a nők, de ennek nem kellene így lennie. Egy férfi bokacsizma vagy western csizma igenis trendi, stílusos megjelenést mutathat, az elegáns öltözék mellé felvehető szinte bárhová.

(Szponzorált tartalom)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.