Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Egy férfi életében igencsak nagy stresszt okoz az eljegyzés. Hiszen annyi mindennek kell megfelelni, ilyen például a megfelelő helyszín kiválasztása, a tökéletes időzítés, na meg persze egy különleges eljegyzési gyűrű beszerzése. Arról nem is beszélve, hogy a dolog kimenetele mindig kétesélyes.

Együtt vagy külön válasszunk?

Sokan nagyon szívesen megszabadulnának a gyűrűválasztás terhétől, így örömmel üdvözlik a lehetőséget, hogy akár együtt is megtalálhatják az eljegyzési gyűrűt. Ebben az esetben általában szó sincs meglepetésről, sőt az eljegyzés is egyszerűbb, csendesebb, de talán meghittebb is. Egy biztos, ebben az esetben a kiválasztott eljegyzési gyűrű tökéletesen passzolni fog a menyasszony ízléséhez.

Akiknek a meglepetés fontosabb, ők általában egyedül választanak eljegyzési gyűrűt. Ebben az esetben több szempontot is figyelembe kell venni, mint amilyen a gyűrű anyaga, színe vagy éppen a kövek milyensége. A hagyományos sárgaaranyat manapság kezdi kiszorítani a fiatalosabb és lendületesebb fehérarany vagy a romantikusabb rózsaarany. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy már nem található meg a kínálatban a hagyományos variáció, de érdemes nyitott szemmel járni és megismerni az újdonságokat is.

A gyűrű stílusa sem mindegy, mivel nagyon fontos, hogy illeszkedjen a leendő menyasszony ízléséhez. Sőt az életmódját is figyelembe kell venni, hiszen egy kiálló kő könnyen kárt tehet bármiben, ha nincs hozzászokva a viselője. Éppen ezért a sportosabb, több fizikai aktivitást végző menyasszonyok ujjára lehetőleg süllyesztett köves vagy olyan gyűrűt húzzunk, amin a kövek körben helyezkednek el.

A gyűrű mérete mindig igazi fejtörést okoz a vőlegényjelölteknek. Pedig ezzel nem kell annyira mélyrehatóan foglalkozni, hiszen később az Ékszerpalota webáruházban vásárolt gyűrűket természetesen díjmentesen méretre igazítják.

Külső segítséggel

Az eljegyzési gyűrű kiválasztását nem muszáj a véletlenre bízni, de bevonni sem muszáj a leendő menyasszonyt. Jó szolgálatot tehet néhány barát vagy barátnő, akik ismerik a Kedves ízlését, és tudnak segíteni abban, hogy milyen eljegyzési gyűrű lenne az ideális. Esetleg egy nőrokon vagy épp a legjobb barátnője, de a lényeg, hogy megbízható legyen, és ne szólja el magát idő előtt.

Ha erre nincs lehetőség, akkor érdemes alaposan felkészülni és kipuhatolni azt, hogy milyen is lenne az az eljegyzési gyűrű, amire vágyik. Ebben sokat segíthetnek a böngésző előzményei vagy a közösségi médiában elhelyezett 1-1 célzatos kép. Esetleg az is előfordulhat, hogy egy ékszerüzlet mellett állva rámutat álmai gyűrűjére, és ebben az esetben nincs mit tenni, mint megjegyezni, hogy hol és melyik tetszett neki.

(Szponzorált tartalom)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.