Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A meglepetésbabák mindig is nagy népszerűségnek örvendtek, ezért nincs ez másként most sem. Most a Color Reveal Barbie babák az igazi favoritok, amit ha kibontasz, első körben egy csupasz, színtelen alap Barbie test vár. De hogyan lesz belőle kész baba?

Indulhat a varázslat?

Ahhoz, hogy megtudjuk, hogy milyen babát rejt a csomag, nem kell más, mint egy kis meleg víz, azaz pont annyi, hogy ellepje a babát. Rövid időn belül ki is rajzolódik az egész baba, sőt ha a kiegészítőit is meleg vízbe tesszük, akkor lesz csak igazán izgalmas a végeredmény.

A cső alakú csomag kibontása után egy egyszínű, árnyalatoktól mentes baba képe tárul a szemünk elé egészen addig, míg a hengert fel nem töltjük langyos vízzel és bele nem állítjuk pár másodpercre. Ha kivesszük, akkor már tökéletesen látható, hogy milyen hajszínű, szemszínű babát kaptunk a kezünkbe. Sőt, mivel van a csomagban egy kis szivacs is, ha azt bevizezzük és azzal végigsimítunk az arcán, akkor előbukkan, hogy milyen a baba sminkje, sőt a hajában található csíkokat is felfedjük. Hideg víz hatására természetesen a fent említett változások eltűnnek. Mivel ezek rövid hajú babák, így a fésülhetőség jegyében rendelkeznek egy parókával is.

Sőt kiegészítők tekintetében is széles a paletta, mert külön lehet kapni hozzájuk kisállatokat is, a hozzájuk tartozó ágyakkal és kellékekkel. A varázslat itt is adja magát, hiszen egy kis meleg víz és készen is van, míg hideg vízre azonnal visszaáll az eredeti állapotba, hogy újra lehessen varázsolni.

Szettben még izgalmasabb

Ha közeledik egy születésnap és nem tudjuk még, hogy mivel rukkoljunk elő, akkor mindenképp érdemes végiggondolni, hogy mit szólna egy Color Reveal Barbie babákat tartalmazó szetthez. A különleges pizsiparty szettben egy Barbie, egy Chelsea baba van és persze egy hozzájuk tartozó kisállat, valamint ötvennél is több kiegészítő, amire csak szükség lehet egy szuper pizsipartyhoz. A teljesség igénye nélkül, megtalálható benne pizza, popcorn, hálózsák, sőt még zseblámpa is, ha úgy hozná a szükség.

Van olyan szett is, ahol Barbie akár többször is át tud öltözni, mert mondjuk éppen kutyát sétáltat, koncertre megy vagy pedig a tengerpartra tart, hogy napozzon és strandoljon egyet. Ebben minden meglepetés külön van csomagolva, így ha december elején elkezdi kicsomagolni a kis tulajdonosa, akkor karácsonyra pont be is fejezi. Persze ha valaki év közben kapja meg, akkor is be lehet osztani, vagy épp egyszerre mindet kicsomagolni. Ezt mindenki maga dönti el.

Még nem tudod, hogy melyik Color Reveal Barbie baba vagy szett lenne a legjobb választás? Nézz körül a Játéksziget kínálatában, és találd meg a neked leginkább tetsző témájú babákat és lepd meg vele a kislányodat vagy akinek szánod!

(Szponzorált tartalom)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.