Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A menyasszonyi ruha és az ahhoz tartozó ékszerek a legjobb eseteben is harmonikusan kiemelik a viselőjük szépségét a Nagy Napon. Igen ám, de honnan tudhatjuk, hogy mely ékszerek vannak összhangban egymással és mik azok, amik illenek a ruhához?

A nap főszereplője

Természetesen a nap a házasulandó ifjú párról szól, de ettől függetlenül a nap főszereplője a karikagyűrű, amit egymás ujjára húznak a szerelmesek. Mivel ez a leghangsúlyosabb, így minden más ékszernek igazodnia kell hozzá.

Menyasszonyi ékszerek tekintetében is igaz, hogy a kevesebb néha több. Hiszen ki szeretne egy karácsonyfával vetekedni élete legszebb napján?

A gyönyörű menyasszonyi ékszerek közé tartozik a nyakék/nyaklánc, karkötő, fülbevaló és egyre inkább felkapott a backdrop, a bokalánc és a tiara is.

Ettől függetlenül mégis a karikagyűrű kapja a legfontosabb szerepet, így anélkül elképzelhetetlen egy esküvő. Ma már nem tartja magát az elképzelés, miszerint az eljegyzési gyűrűnek a vőlegény 3 havi fizetését kell kitennie, így jóval gazdaságosabban is meglelhető a tökéletes ékszer.

Ékszerek a menyasszonynak

A karikagyűrű kiválasztása a pár első igazi kompromisszumos döntése. Hiszen nem biztos, hogy mindkét félnek ugyanaz tetszik, így meg kell találni azt a megoldást, ami mindenkinek megfelel. Színek tekintetében is igen változatos a paletta a sárgaaranytól a fehéren át a rozéig, sőt ezek kombinációjáig minden lehetséges.

A tiara egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen egyre több menyasszony szeretné királynőnek érezni magát az oltár előtt. Ehhez nagyban hozzájárul a jól megválasztott ékszer, főleg akkor, ha a többi nem igazán hangsúlyos.

Ha erőteljesebb hatású nyakéket szeretnénk, akkor nem érdemes tiarát és lógó fülbevalót választani, hiszen akkor lehet, hogy túlságosan sok és csillogó lesz a végeredmény. Persze lehetőleg csak egyszerű felsőrészhez válasszunk hangsúlyos nyakláncot.

A fülbevaló attól függ, hogy milyen a ruha felső része és milyen a frizura, amit választunk. Feltűzött hajhoz mehet a hosszabb, míg minden más esetben a pontfülbevaló a jó megoldás.

A karkötő ma már igencsak ritka, hiszen annyi más variáció van, hogy sokszor feleslegesnek tűnik. A kezeken igenis a gyűrű legyen a hangsúlyos, mintsem más csillogás.

Az egyre divatosabb backdrop is tökéletes megoldás, hiszen nem kell más, mint egy hátul erőteljesen dekoltált ruha. Ebben az esetben nagyon kell figyelni a minőségre, hiszen nem mindegy, hogy egy prémiumkategóriás ruhához milyen backdropot választunk.

Végül pedig a menyasszonyi bokalánc csak rövid menyasszonyi ruha esetén mutat jól, vagy ha a menyecskeruha az, ami rövidebb.

Ahogy látható, többféle menyasszonyi ékszer van, amik közül lehet válogatni, így senki nem marad csillogás nélkül a nagy napon.

(Szponzorált tartalom)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.