Miben és hogyan segít minden anyukának a szoptatós párna?

Egy csecsemőről gondoskodni minden anyukának egy csodálatos, ám kimerítő feladat. Éppen ezért kell minél több olyan kiegészítőt beszerezni, amely az első hónapokat megkönnyíti. A praktikus, életmentő és igazán hasznos kiegészítők között első helyen biztosan mindenkinél a szoptatós párna szerepel.

Hogy miért? Nos, a következőkben erre választ kaphatsz! Sőt, arról is szó lesz, hogy melyek azok a kiegészítők, amelyek napról napra segítenek majd ellátni gyermekedet!

 

Tarts velünk, ha a pocaklakó lassan elindulna, de még nem szereztél be mindent!

 

Mire való a szopipárna?

 

A szoptatós párna egy azok közül a babakiegészítők közül, amelyet minden anyuka általában beszerez. Gyakorlatilag a csapból is az folyik, hogy ez egy elengedhetetlen eszköz, ám arról ritkábban esik szó, hogy miért!

 

A szopipárnát nagyon sokféleképpen lehet felhasználni. Természetesen első számú feladata az, hogy tehermentesítse az anyuka szervezetét, mikor az etetésre kerül a sor. Megannyi különböző fajtáját lehet megtalálni, a legtöbben általában a C alakúra esküsznek. Nem csak azért, mert ezt a legpraktikusabb használni, de azért is, mert ettől nem kell elbúcsúznotok akkor sem, ha már a kicsi körül nem használjátok.

 

Ugyan ez még nagyon messzinek tűnhet, de amikor a kicsi etetése már enélkül a kiegészítő nélkül megy, a párnát felhasználhatjátok utazások során nyakpárnaként.

 

Mit érdemes beszerezni a szopipárna mellé, hogy könnyebben teljenek a napok?

 

Egy kisbaba ellátása a felborult alvási szokások miatt nem könnyű. Éppen ezért érdemes egy kisebb pakkot ott tartani az ágyatok környékén. Azért, hogy az éjszakai etetés és peluscsere ne szakítsa meg sokáig a ti alvásotokat, a pelusokat és a pelenkázólapot érdemes az ágy mellett tartani.

A kicsit pedig két egyszerű módszerrel lehet pillanatok alatt ellátni. Az egyik, hogy az első hónapokra a kiságyat beteszitek a hálóba, ám ilyenkor félő, hogy nem fog tudni a saját szobácskájában olyan könnyen elaludni később.

 

A biztosabb módszer, ha egy babafészekben altatod a kicsit kettőtök között. Ezek a kényelmes kis kiegészítők később átkerülhetnek a baba saját kiságyába. Mivel a környezete nem igazán változik meg, így az altatás is könnyen fog menni.

 

A fent említett kellékek megtalálhatók a Peekabooshop.hu babakiegészítői között.

 

Mire figyelj oda a babakiegészítők vásárlásakor?

 

Bármilyen kiegészítőt is akarj épp beszerezni, arra minden esetben figyelj, hogy a kiválasztott kellékek rendelkezzenek OEKO-TEX 100 tanúsítvánnyal. Ez biztosítja azt, hogy kisbabádnak nem fog semmiféle bőrirritációt okozni az adott termék.

 

Ne feledd: minden babakiegészítőt a ti megérzéseitek alapján válasszatok ki, hiszen ti fogjátok őket használni!

(Szponzorált tartalom)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.