Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A mindennapok tapasztalatai igazolják az állítást: a távfelügyelet nemcsak a kényelmünket szolgáló extra szolgáltatás, de releváns és helyénvaló igény minden olyan személy részéről, aki nem szeretné az ingatlanja, a vagyontárgyai és nem utolsó sorban a saját, illetve a családja biztonságát a véletlenre bízni. Sajnos a statisztika is alátámasztja e kijelentést, tekintve a manapság egyre növekvő tendenciát mutató bűnelkövetések számát.

A számok magukért beszélnek

Tény, hogy azokon a helyeken, ahol kamera- és riasztórendszer telepítésével egybekötött távfelügyelet szolgáltatás üzemel, a betörések, illetve a károkozások is jóval kisebb gyakorisággal fordulnak elő. A biztonságtechnikai rendszerek kiépítése még a legmerészebb bajkeverőket is eltántorítja a tervüktől.

 

A személy- és vagyonvédelem nem képezheti alku tárgyát a részünkről

Az, ha nyugodtan hajthatjuk álomra a fejünket, illetve az otthonon kívül töltött időt, legyen szó a néhány órás távollétet igénylő munkáról vagy egy nagyobb lélegzetvételű nyaralásról, az ingatlanunk és az értékeink teljeskörű védelmének bizonyosságában tölthetjük, felbecsülhetetlen érték. A távfelügyelettel mindez megvalósítható, hiszen a szóban forgó szolgáltatás 0-24 órás éber védelmet kínál, ráadásul reális áron. Mit is kapunk tulajdonképpen a pénzünkért? Teljeskörű nyugalmat, tartózkodjunk bárhol is a világon.

Hogyan működik a távfelügyelet?

Abban az esetben, ha meghoztuk a döntést, és a távfelügyelet szolgáltatás igénylése mellett tesszük le a voksunkat, az adott ingatlanhoz tartozó riasztórendszerek által érzékelt jelenségek (többek között áramkimaradás, a riasztórendszer akkumulátorának lemerülése vagy a behatolási szándékot jelző riasztás) egy központi irodába futnak be. Ez a felügyeleti központ a nap 24 órájában várja az értesítéseket. Az adott riasztás jellegének függvényében, a szakképzett diszpécserek haladéktalanul elvégzik a megfelelő lépéseket. Felveszik a kapcsolatot az ingatlan tulajdonosával vagy az általa megjelölt kontaktszeméllyel, illetve, amennyiben szükséges, a megadott címhez járőrt küldenek ki.

(Szponzorált tartalom)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.