Variációk tárháza: 8-féle Monopoly társasjáték a család és barátok számára

A Monopoly társasjáték senki számára nem kell bemutatni. Nincs olyan üzlet, amelynek polcán ne köszönne vissza a bajszos polgármester. Sőt, kevés háztartás van, ahol a legalább egyszer ne játszottak volna a játékkal. Családi összejövetelek, baráti találkozók alapkelléke a Monopoly, viszont az utóbbi időben megjelentek újabb változatai is, amelyekre igazán érdemes odafigyelni, vagy tenni velük egy próbát.

Öreg ember, nem vén ember! 

Annak ellenére, hogy több száz különböző kiadás létezik a piacon, az OG Monopoly mindig uralkodni fog. Ahogy a Scottie kutya játék darab is. Erről árulkodnak webáruházak, szupermarketek, játékboltok termékkínálatai is.

Jóbarátok, szigorúan barátokkal

A tábla tele van a sitcom legikonikusabb pillanataival, a Holiday Armadillo-tól a vidám Giant Poking Device-ig, valamint Monica és Chandler esküvőjéig.

A család, a legfontosabb: A keresztapa

Keresztapa rajongók (akkor mindenki) örüljenek! A társasjáték, amely talán nem olyan családbarát, mint néhány más, tartalmazza a trilógia összes kedvenc helyét és karakterét, míg a játékrészek között lófej és limuzin is szerepel.

Közeleg a tél! Barátok harca, Trónok Harca

A verseny a Westeros irányításáért folytatódik ezzel a Monopoly társasjátékkal. Az HBO sorozat alkotásait, valamint a Thrones-y játékdarabjait és helyszíneit tartalmazza.

Nem éri meg szomorkodni!

Monopoly a rossz vesztesek számára? Akkor veszek ilyet a családnak. Ragyogó csavar az eredetin, a játékosok azzal keresnek pénzt, hogy börtönbe kerülnek, bérleti díjat fizetnek egy ingatlanon vagy csődbe mennek. Gyakorlatilag fordítottja az eredeti koncepciónak.

Az erő legyen Veled!

A Star Wars rajongók imádni fogják a játéknak ezt a változatát, amelyet a Disney+ The Mandalorian sorozat inspirált. Miután kiválasztotta a rajongók egyik kedvenc karakterét, a játékosoknak versenyezniük kell a császári kreditekért.

Kit fogsz hívni?

Az eredeti film híres New York-i helyszíneit bemutató játékosoknak körbe kell járniuk a táblát, felvásárolva a Ghostbusting szerződéseket, hogy legyőzzék a Slimert és a Stay Puft.

Ahol igazán telik az idő..

Szó szerint a valaha volt leghosszabb játék. Az egyetlen módja annak, hogy a játék véget érjen, ha valakinek minden tulajdonát birtokolja - és ebben a társasjátékban mindegyiknek 3 verziója van. Szórakozás ... vagy kínzás?

(Szponzorált tartalom)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.