Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mit tehetsz, ha frissen őrölt kávéból szeretsz kávét főzni – amit teljesen megértünk –, de hol ilyenből, hol olyanból? Több megoldás is kínálkozik, de a legkényelmesebb egész biztos a Philips Saeco Moltio.

A Saeco készítette el a világ első teljesen automata kávéfőzőjét közel harminc éve, és azóta sem csak a saját vállukat veregetik. Az a legkevesebb, hogy a Philips Saeco Moltio teljesen automata eszpresszó kávéfőző jól néz ki, sokkal nagyobb teljesítmény tőle, hogy a kerámiaőrlőivel a beállított szemcsenagyságúra őrli a kávészemeket, úgy, hogy közben nem melegíti túl, ami káros hatással lenne az ízére. Ráadásul a szabadalmaztatott, cserélhető kávébabtartálynak köszönhetően egy mozdulat, és máris másfajta szemes kávéból főz, ha éppen a kedvedhez vagy az adott napszakhoz inkább másmilyen fekete illene. Cappuccinót szeretnél? Nem gond, tejet is habosít...

Aztán meg jöhet a mosogatás – mondhatod, ha nem hiszed el, hogy valami egyszerűen jó lehet, a gép azonban a kávékörét maga mossa el minden be- és kikapcsoláskor, a cseppfelfogó-tálcája pedig mosogatógépben is mosható. És még egy érv: a nők értékelik, ha ágyba kapják a kávét…

Nyerj egy nagyon profi Philips Saeco kávéfőzőt!

Tudunk egy másik nagyon jó, illetve egy szempontból még jobb kávéfőzőt: azt, amelyiket meg is nyerheted. A Philips Saeco Intelia Evo is maga őrli a kávét, maga habosítja hozzá a tejet, maga mossa el a kávékörét – ideális esetben a te konyhádban. Szeretnéd? Akkor segítségképp itt a kérdés:

Miből készíti a kávét a Philips Saeco Intelia Evo?

A) kapszulából
B) porból
C) szemes kávéból

A válasz betűjét Philips Saeco-játék tárggyal és a telefonszámoddal küldd el a jatek@player.hu e-mail címre 2014. november 25-éig. Sok sikert!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.