Ha imádod a sportokat, akkor 2016-ban biztosan nem unatkoztál. De mi volt számodra a legemlékezetesebb pillanat? Az a momentum, amit akár az unokáidnak is büszkén elmeszélsz.

Mert, ha csak a magyar sportéletet nézzük, akkor ott volt a magyar válogatott az Eb-n, ahol csoportelsőként jutott tovább. Az olimpián Hosszú Katinka és Kozák Danuta is három-három aranyat nyert, és Szász Emese és Szilágyi Áron is verhetetlen volt. Cseh László most is érmet szerzett, ráadásul hármas holtversenyben, és persze Kenderesi Sajtburesz Tamás nevét is megismerte egy egész ország.

Ha pedig a nemzetközi sportélet eseményeiből szemezgetünk, akkor is fullos évünk volt. Portugália győzött az Eb-n, a Real ismét behúzta a BL-t, a Leicester meg a sporttörténelem egyik legnagyobb meglepetését okozta azzal, hogy megnyerte az angol bajnokságot.

Az NBA-ben a Cleveland megtörte az átkot, James vezetésével bajnoki címet szereztek, Kobe Bryant pedig utolsó meccsén 60 pontot dobott. Az NFL-ben is volt óriási sztori: Peyton Manning utolsó évében bajnok lett a Denverrel. Baseballban meg a Cubs a profi sport legnagyobb átkát törte meg, és 108 év után megnyerte a ligát.

Mi volt neked 2016 legemlékezetesebb sportpillanata?

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon