Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A hét első felében a válogatottaké lesz a főszerep, hoztunk néhány meccset, amiért érdemes leülni a tévé elé, és amivel lehet nyerni egy kis zsebpénzt.

Anglia–Olaszország

Válogatott mérkőzés, március 27.; 22:00

A világbajnoki résztvevő angolok fogadják a vb-ről lemaradó olaszokat. Anglia hét meccse nem kapott ki, pár napja a hollandokat verte, Olaszországot közben Argentína győzte le. Az olaszok elég nagy gödörben – lemaradtak a vb-ről! – a legutóbbi öt válogatott meccsből csak egyet nyertek meg. És szerintünk nem most fog a formájuk hirtelen feljavulni, ráadásul nem Anglia ellen.

Tipp: hazai; odds 2,00 – Fogadok

Spanyolország–Argentína

Válogatott mérkőzés, március 27.; 22:30

Slágermeccs, az oroszországi világbajnokság favoritjai közül kettő találkozik. Argentína az előző válogatott körben Messi nélkül verte az olaszokat, míg a spanyolok a világbajnokok meccsén ikszeltek a németekkel. Ha azt nézzük, hogy kié a kiegyensúlyozottabb, mélyebb keret, akkor a spanyolok felé billen a mérleg, és ha ehhez még hozzájön, hogy Messi valószínűleg sérülés miatt nem játszik, akkor még inkább. Mi viszont most inkább a gólokra fogadunk.

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt; odds 1,75 –Fogadok

Németország–Brazília 

Válogatott mérkőzés, március 27.; 21:45

Ha az előző párosra azt mondtuk, hogy slágermeccs, akkor erre is igaz. Na, meg megvan a maga pikantériája is, hiszen négy éve a brazíliai világbajnokságon a németek történelmi 7–1-es verést adtak a braziloknak. A világbajnok legutóbb a 2016-os Eb-n kapott ki a franciáktól, azóta 22 meccsen veretlen maradt – igaz, a legutóbbi három meccsen csak ikszelt. A brazilok formájára sem lehet panasz, a dél-amerikai selejtezőt magabiztosan megnyerték, a legutóbbi 18 meccsből csak egyszer győzték le őket. Gólokban gazdag meccset tippelünk.

Tipp: Gólszám 2,5 felett; odds 1,8 – Fogadok

Magyarország–Skócia

Válogatott mérkőzés, március 27.; 21:00

Ez a plusz egy meccsünk, mert hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy olyan nagyon várjuk. De a válogatottról van szó, nézni fogjuk. Leekens kapitány a lehető leghitványabban mutatkozott be, itthon vertek minket a kazahok, innen kéne felállni, és legalább egy tisztességes teljesítményt hozni. A skótok sem a legjobb előjellel érkeznek, ők Costa Ricától kaptak ki. A selejtezőben a csoportjukban a harmadik helyen végeztek az angolok és a szlovákok mögött, hatszor nyertek, négyszer kikaptak. A FIFA-világranglista 32. helyén állnak, vagyis 18 hellyel vannak előttünk. Itt is gólokra fogadunk, mert eredményre szerintünk necces.

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt; odds 1,9 – Fogadok

Szelvény

Anglia–Olaszország H; 2,00
Spanyolország–Argentina Mindkét csapat szerez gólt; 1,75
Németország–Brazília Gólszám 2,5 felett; 1,8
Magyarország–Skócia Mindkét csapat szerez gólt; 1,9
Tét: 1000 ft
Odds: 11,97
Várható nyeremény: 11 970 ft

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.