Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Újabb taslit kaphat a Barcelona, egy éven belül a sokadikat: a két BL-égés után Griezmannról is másodszor maradhat le.

A francia támadó és az Atlético Madrid tegnap hivatalosan is bejelentette, hogy távozik a fővárosiaktól, új kihívásra vágyik. Ezzel párhuzamosan mindenki, így mi is, tényként kezelte, hogy az FC Barcelona lesz a következő csapata.

Nos, mára egyértelműen kiderült, hogy ez közel sem biztos. Május 14-én este még csak azt tudtuk, hogy a Barca kiperkálná a 120-125 milliós kivásárlási árat, Griezmann pedig szívesen lenne Messi csapattársa, ám sokat kér. Május 15-én viszont már egyre több hír jön arról, hogy több klub is sorszámot húzott.

Állítólag Griezmann a bejelentése előtt, bebiztosítva magát, a Barcelonánk kívül a PSG-t is felkérdezte, a párizsiak pedig jelezték, a 125 milliónál többet is adnának érte. És persze a Premier League-ből is vannak komoly kérők, leginkább a Manchester United.

Griezmann 20-22 millió eurót szeretne kapni évente, a Barcelona azonban sokallja, a többi kérőt ez kevésbé zavarja.

A katalánoknak el kellene adniuk Coutinhót, de még így is rengeteg sokat kereső játékosuk van jelenleg is, és De Jong, valamint a szintén majdnem biztos érkező, De Ligt is sokat fog keresni. Ebbe a franciát már nehezen tudják belepréselni.

Gerard Romero igen jól értesült spanyol ügyekben, szerinte messze nincs lefutva az ügy, a PSG igencsak képben van.

Gerard Romero on Twitter

☎️ NADA claro sobre el futuro de Antoine Griezmann - El FCB no tiene ningún acuerdo con el jugador - NO todo el FCB está por labor de su llegada - El delantero francés SE PONE en el mercado - PSG y la Premier atentos a los movimientos Poco a poco...

A Barcelona mindenképp szeretne támadót venni, Griezmann a prioritás, de párhuzamosan megkezdték a tárgyalásokat az Arsenalnál az év játékosának választott Alexandre Lacazette-tel is, aki nyilván kisebb fizetéssel is megelégedne.

(Fotó: Getty Images)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.