A spanyol média szerint a Barcelona már most meghozta a döntést Coutinho ügyében.

Coutinhónak a barcelonai kalandja finoman szólva sem sikerült, csalódást keltően teljesített a Barcánál, a klub ezért nyáron úgy döntött, kölcsönadja a futballistát a Bayern Münchennek.

Úgy tűnik, hogy a brazilnak sikerült megújulnia a bajoroknál, többnyire kezdő, jól játszik. A spanyol sajtó szerint ennek ellenére nem számol már vele a Barcelona. A Bayernnek 120 millió eurós vásárlási opciója van, vagyis, ha a müncheniek elégedettek Coutinhóval, akkor ennyiért vehetik meg nyáron a Barcától. Ha nem, akkor a játékos visszatérhet Spanyolországba. Ez utóbbit a hírek szerint nem akarja a Barcelona, a klubnál már nem terveznek Coutinhóval, számunkra tökéletes lenne, ha a Bayern München megvenné a 27 éves játékost.

Philippe Coutinhót 2018 januárjában klubrekordért, 135 millió euróért vette meg a Barcelona. Az elején úgy tűnt, hamar beilleszkedik, később azonban nem találta a korábbi formáját, az előző szezonban pedig már többnyire csak csere volt. Ezt figyelembe véve a Barcának bravúr lenne, ha a Bayern 120 millió euróért 2020-ban megvenné az irányítót.

(Marca; Fotó: Getty Images)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon