Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Már megírtuk, hogy az egyik, ha nem a legjobb magyar mezőnyjátékos, Nagy Ádám a Bristolhoz igazol, ami mára tény lett. Az angol klub vezetői nagyon izgatottak, szerencsésnek érzik magukat.

Nagyot a hírek szerint 2,5 millió euróért vette meg a Bristol City a Bolognától, sokat is várnak tőle.

Természetesen leírták a 24 éves, magyar válogatott középpályás eddig eredményeit, érdemeit, majd Mark Ashton ügyvezető és Lee Johnson vezetőedző éltette az új igazolást.

 mondta Ashton.

Johnson is elmondta, hogy nagyon örül, hogy őket választotta, és izgatott Ádám érkezése miatt.

(bcfc.co.uk)

Nagy is nyilatkozott, persze ő is elmondta, hogy nagyon örül és izgatott, várja már, hogy milyen a hangulat a Bristol fantasztikus létesítményében. Mivel az angol másodosztályból beszélünk, fő szempont volt a játékstílus is.

„Rendkívül fontos számomra, hogy azt érezzem, egy nagyobb projekt részese vagyok. Úgy érzem, hogy a csapat valóban szeretné játszani a futballt, nem csak beáll bekkelni és várja, hogy jöjjön az ellenfél.”

Ádám akár már az augusztus 10-ei, Birmingham City elleni bajnokin ott lehet a keretben, így aztán azt is felvázolta, milyen labdarúgó is ő.

„Inkább vagyok védekező középpályás, az a fajta hatos, aki összeköti a védőket és a támadókat. Szerencsésnek tartom magam, olyan a genetikám, hogy rengeteget tudok futni. Abban viszont fejlődnöm kell, hogy hova fussak. Sokszor pazarlom csak az energiáimat.”

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.