Ők is igazolni szerettek volna, ha már tőlük elvittek játékost.

Miután az FC Barcelona – kihasználva az egyik szabály adta lehetőségeket – átigazolási időszakon kívül kivásárolta a Leganés csatárát, Martin Braithwaite-et. A kiscsapat a Nemzetközi Labdarúgó-szövetséghez és a spanyol szövetséghez fordult. A madridi klub ugyanis úgy érezte, kirabolták őket, a kiesés ellen küzdenek, erre elviszik a leggólerősebb játékosukat, korrekciót szeretnének.

„Úgy gondoljuk, hogy ez a szabály nem méltányos, csak a Barcelona járt jól, a Leganést ellenben súlyos kár érte. Hallatni fogjuk a hangunkat!”

A Leganés vezetése jelezte, a Barcelonára nem haragszik, korrekten járt el, de a szabályok nem igazságosak, így fellebbeztek. Most jött meg ennek az eredménye:

Így a Leganés csak szabadon igazolható futballistát szerződtethet.

BarçaTimes on Twitter

📰 | Leganes denied access to sign a replacement for Braithwaite. 🔷 RFEF have informed Leganes that they are going to start proceedings to change the rule which allows for teams to sign someone in case of a player suffering a serious injury outside of a transfer window.

Victoria Pavón klubelnök közleményben azt írta, nem tesznek további jogi lépéseket, mivel már így is „helyrehozhatatlan kár érte az egyesületet”.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon