A magyar bajnok zöldek Nagy Ádám után Nagy Dominikot is eladták, és szintén eurómilliós nagyságrendben.

Ahogy már írtuk, Nagy Ádám után a másik fiatal tehetség, Nagy Dominik is elhagyja a Fradit, ám meg is fizetik érte a BL-ben megégő, mérsékelten jól igazoló magyar bajnokot.

Mégis eladta a Fradi a legnagyobb magyar értékét

Nagy Ádámért szemérmetlenül keveset, másfél millió eurót adott a Bologna, ami persze nem az olaszok hibája volt, és simán lehet, hogy a Fradi is kimaxolta, ha igaz volt a kivásárlási ár. Ádám azóta már a Serie A-ban is bizonyított.

Hivatalos! Nagy Ádám a Bologna játékosa, és ezt elég nehéz megemészteni

Nagy Dominikért viszont, aki közel sem rakott még le annyit az asztalra, elég szép összeget kaszálhat a Fradi, ha igazak a lengyel hírek. A Csakfoci a Legiához közelálló több forrásból úgy tudja, a varsóiak valamivel több mint 1 millió euróért veszik meg a középpályást, aki januárban csatlakozna Nikolicsékhoz.

Ha viszont mégsem fizetik ki a több mint 300 millió forintot, akkor a Fradi fájdalomdíjat kap, ami több tízmillió forint lesz, plusz Nagy is marad.

Ha tényleg 1 millió az ára, az az ő esetében szép munkának számít a vezetőségtől, ám szkeptikusak vagyunk, hogy ennyit adna egy lengyel klub egy alig bizonyító magyar fiatalért.

(Sas Gabor Photo Facebook)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon