Stefan Szpirovszki, a Ferencváros északmacedón válogatott középpályása egy évet kihagyott sérülés miatt, most, miután felépült, eladták.

A magyar szinten kiválónak számító belső középpályás a Puskás ellen tért vissza a Fradiba tétmeccsen, és egy pazar gólt is lőtt. Igaz, nagyjából egy félidőt bírt a megfelelő tempóban.

Mivel az MLSZ szabályváltozása miatt csak tíz légióst nevezhetnek a csapatok szeptember elseje után a keretbe, Szpirovszkinak nem maradt hely. Most a Hapoel Tel-Aviv bejelentette a játékos leigazolását.

Szpirovszki kétéves szerződést írt alá a Hapoelhez, az átigazolás díját nem közölték, a One.co.il úgy tudja, hogy az első évben 150 000, a másodikban 165 000 euró lesz a fizetése, míg az aláírási pénz 20 000 euró. Az izraeliek úgy tudják, hogy a Honvéd és a DVTK ajánlatát is visszautasította a játékos.

Lanzafame, Gorriarán, Koch, Petrjak és Rui Pedro után tehát ő a hatodik légiós, aki távozott a Fradiból, ahol így a futball magyarok mellett még mindig több mint tíz légiós van (öt érkezett). Igaz, Wilmots még sosem került keretbe sem.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon