Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Előre leszögezzük, most nem labdarúgásról lesz szó. Már úgyis kiderült, hogy a Videoton a magyar bajnok, igaz, a Magyar Kupa-döntő miatt még így is képben lehetne, de nem. A jelszó: kézilabda, női kézilabda.

Az elmúlt három évben rendre Fradi–ETO döntőt rendeztek a női kézilabda bajnokságban, így van ez most is. Az első meccs már le is ment, ám a megszokottól eltérően a győriek szenvedtek vereséget a párharc első felvonásán, büntetőpárbajban 37–36-ra kaptak ki Budapesten.

Így a Fradinak gyakorlatilag két meccslabdája is van, hogy a 2006–2007-es idény után ismét bajnoki címet ünnepelhessen. A kérdés, hogy tudnak-e élni vele a fővárosiak, ugyanis Tomoriék 1996 novembere óta, azaz 18 és fél éve képtelenek nyerni Győrben, de az utolsó győri pontszerzés is 2004 februárjában jött nekik össze.

Tehát a Fradi nem Győrbe jár nyerni, meg úgy alapból senki sem. Az ETO utoljára 2004 szeptemberében kapott ki otthon, 2004 októbere óta pedig valamennyi meccsét megnyerte saját közönsége előtt. Azért ez elképesztő teljesítmény.

Szóval most itt a nagy lehetőség, de ha nem jön össze, akkor is ott van még a harmadik meccs.

Tippünk:

Tét: 1000 Ft
Nyeremény: 1850 Ft

Fogadok most, mert ez szerintem se hülyeség, és érdekel a majdnem kétszeres pénz is!

Az megvan, hogy szexi női pilótával debütálhat az új F1-es csapat jövőre?

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.