Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

2018 nyarán egy majdnem teljesen ismeretlen 27 éves középpályást igazolt a Fradi Balmazújvárosból – Sigér Dávid azóta stabil csapattag és válogatott lett. Most Mezőkövesdről robbanthat egy rutinos középpályás.

A Mezőkövesd eddig a szezon meglepetéscsapata, Kuttor Attila remekül összerakott gárdája a második helyen áll. A hétvégén épp azzal a Fradival ikszeltek, akik előtt állnak (a zöld-fehéreknek eggyel kevesebb meccsük volt), és ahol kinézhették az egyik játékosukat.

A Nemzeti Sport értesülései szerint

A téli átigazolási időszakban akár nyélbe is üthetik az üzletet, mert ugyan Cseri szerződése még másfél évig él, de nem kerülne sokba, ráadásul a Mezőkövesdben játszik az a Sillye Erik, akit a Fradi adott kölcsön, tehát barter is lehet belőle.

Cseri tizenegy bajnokin játszott a szezonban, a fáradhatatlan középpályás 3 gólt szerzett és 3 gólpasszt is adott. A Fradinak pedig épp ponterős támadó középpályások kellenének, plusz előny, hogy Cseri 2014 és 2017 között a Fradiban nevelkedett. Belőle tehát akár lehetne egy újabb Sigér is, ami a magyar focinak is jó, ne vesszenek el a tehetségek, még ha már harmincon túl is vannak.

Kisvárdából is érkezhet játékos:

(Fotó: Gál Péter/Mezőkövesd Zsóry SE)

Légy résen, mert épp valami fontos történik!

Napokon belül új magazint indítunk, tarts velünk a nulladik pillanattól! November elején startol a Raketa.hu, a Player-csoport jövőmagazinja, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire.

Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okosotthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót.

Ha szeretsz jó időben jó helyen lenni, kövesd be a Rakéta Facebook-oldalát, hogy azonnal tudd, ha kilőttük a magazint!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.