Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Gyanús, hogy napokon belül itt minden leáll.

A madridi klub elnöke, Ángel Torres határozottan kijelentette az Onda Cero rádióna, hogy a csapata elővigyázatosságból nem hajlandó lejátszani Milánóban az El-meccs visszavágóját. Mondjuk a spanyolok eleve leállítottak minden légi forgalmat az olaszokkal, tehát, ha akarnának se tudnának eljutni Milánóba. De nem is akarnak, érthetőt okokból.

– mondta az elnök, aki egyébként kérte az UEFA-t, hogy alternatív helyszínt javasoljanak a meccs megrendezésére. A Getafe egyébként az Ajaxot verte ki az előző körben, tehát komoly esélyese az egész sorozatnak.

Az AS Roma hasonlóan jár el, a klub hivatalos Twitter-oldalán bejelentették, hogy a csapat nem utazik el Spanyolországba. Ők a Sevilla ellen játszanának.

AS Roma English on Twitter

🔴Breaking news: #ASRoma will not travel to Spain for the @EuropaLeague match against @SevillaFC_ENG after the plane from Italy was not authorised to land in Spain. More details from UEFA soon.

Mivel a csapat gépe nem szállhat le Spanyolországban, ez szintén egy logikus döntés, nem beszélve arról, hogy az olaszok lezárták a határokat.

Valószínűleg mindkét párharcot elhalasztják, de hivatalos döntés még nem jött az UEFA-tól.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.