A DVTK tulajdonosa tudja, hogy a játékosok visszaosztják a pénzt az edzőnek

Megdöbbentően őszinte és végtelenül szomorú válaszokat adott a Diósgyőr tulajdonosa a szurkolóknak a kérdésekre, hogy mi zajlik a magyar fociban.

A DVTK szurkolói csoportjainak képviselői és az amigeleken.hu főszerkesztője találkozott a klub elnökével, Leisztinger Tamással, hogy egy őszinte beszélgetés keretein belül átbeszéljék a csapat kilátástalannak tűnő helyzetét.

A két legmegdöbbentőbb választ a játékosigazolásokra és Bódog Tamásra adta:

Nem vagyok naiv, sok mindent megéltem az üzleti életben. De amikor bekopognak hozzám a szakemberek és azzal traktálnak, hogy ezt és ezt a külföldi játékost most és azonnal le kell igazolni, mert ez a focista tuti, hogy fantasztikus teljesítménnyel rukkol elő, akkor már tudom, mi van a dolog mögött.

Leisztinger kérte, hogy ne írjanak neveket, de mesélt néhány történtet. Kiderült, hogy a tulajdonos pontosan látja és tudja, hogy becsapják:

Nagyjából nem tud vele mit kezdeni, annyit mondott, hogy "Ez van". Ami a nyilvánosságra is tartozhat:

milliós nettó béreket visznek haza a focisták, és különösen a magyar játékosok vannak jól megfizetve.

Bódog Tamás menesztése kapcsán ezt mondta:

Utalt arra a korábbi elhatározására is, hogy ha valaki a sajtón keresztül üzen neki, azt kirúgja. Bódog Tamás nyilatkozott, mégsem küldte el, bizalmat szavazott neki. Utólag úgy véli, hogy ezzel rossz döntést hozott.

Azt is elmondta Leisztinger, hogy bármely más vállalkozásában, ha a vezető nem képes motiválni az embereket, akkor nem az alkalmazottakat bocsátja el, hanem olyan vezetőt hoz, aki tud bánni velük, hiszen nem lehet egy egész csapatot kirúgni. Ez történt a DVTK esetében is.

(Amíg élek én)

 

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon