Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Haladásból tervezi megerősíteni a keretét a két Európa-ligára pályázó klub, a Fradi és a Videoton is. Ráadásul ugyanazokkal a játékosokkal: a legtehetségesebb fiatal támadóval, és a honosított, hiányposzton szereplő hátvéddel.

A Haladás ügyvezetője, Tóth Miklós elárulta, Radó Andrásért konkrét vételi ajánlatot tett a Fradi, holott tudjuk, a fiatal csatár nagyjából 600 000 eurót ér, legalábbis télen ennyiért lehetett vinni. Radóra nem csak a zöldek pályáznak, hanem a szintén a dobogóért harcoló Videoton is, aki korábban már megvette a Haladástól Kovács Istvánt is. Kiskokó volt korábban a legnagyobb ígéret, ám tavasszal valamiért kegyvesztett lett José Gomesnél, már hallani pletykákat, hogy vinnék más csapatok. Például a Fradi is.

Na de nem csak Radóra hajt a két El-re gyúró gárda, hanem a szombathelyiek balbekkjére, Predrag Bosnjakra is, Tóth elmondása szerint komoly ajánlat érkezett érte itthonról. A Vidi őt is figyelte már a télen, de most a Ferencváros küldene érte pénzt és/vagy játékosokat. A magyar állampolgársággal is rendelkező védő remekül játszott az FTC elleni bajnokin (0–1), kapufát is lőtt, valamint korábban bekerült már Pintér Attila válogatott keretébe is.

Egyik játékos sem olcsó, így nem kizárt, hogy játékosokat is küldene értük a Fradi, Böde Dániel és Jova Levente átpasszolása reális opció lehet. Mindenesetre komoly erősítés lenne mindkét játékos, főleg a Fradinak, a Videoton kerete mélyebbnek, erősebbnek tűnik, ráadásul tavasszal alig jutottak szóhoz a fiatal magyarok. Egyébként Radó és Bosnjak iránt van érdeklődés külföldről is, és ők elsősorban inkább oda igazolnának.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.