Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Amióta felmerült Dárdai neve Kölnben, több ellentmondásos hír is érkezett. A legfrissebb infó szerint jó esély van rá, hogy a magyar szakember visszakerül a Bundesliga vérkeringésébe. Örülünk.

A bajnokság utolsó előtti helyén szerénykedő 1. FC Köln elküldte az edzőjét, és mint ahogy arról írtunk már, elsősorban Dárdai Paliban látják a megmentőt. Azóta el is mentek érte, és ugyan jött olyan hír, hogy nemet mondott, a Nemzeti Sport kérdésére viszont azt mondta Dárdai, hogy ő nem mondott nemet a Kölnnek.

A Sport1 pedig most konkrétumról ír, ők ugyanis úgy tudják, két poszton is erősíthetnek:

Ők úgy tudják, most már nem jár messze egymástól Dárdai és a kölni vezetők elképzelése, és hamarosan hivatalos lehet a megállapodás.

(Fotó: Thomas F. Starke/Bongarts/Getty Images)

Elindult a Rakéta, a Player jövőmagazinja!

November elején startolt el új magazinunk, a Raketa.hu, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire.

Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okos otthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót.

Kövesd be a Rakéta Facebook oldalát, hogy biztosan ne maradj le a jövőről!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.