A Patriots és Brady ismét megcsinálta

Idén is Super Bowlt játszik a New England Patriots.

A Patriots a Kansas City Chiefs otthonába ment az AFC-döntőben, és Bradyék nagyszerűen kezdtek. A félidőben 14 ponttal vezetett a Patriots, a másik oldalon a Chiefs szenvedett, egyetlen pontot sem tudtak szerezni Mahomesék. A szünet után viszont rögtön szépített a Chiefs, majd a negyedik negyedben jött az őrület: a Kansas 24 pontot szerzett, 31–31 volt az állás, vagyis jöhetett a hosszabbítás. A pénzfeldobást a Patriots nyerte, majd Rex Burkhead TD-jével végleg eldöntötte a meccset.

NFL on Twitter

They won the coin toss. Then the game. Every play from the OT drive that sent the @Patriots to the @SuperBowl! #SBLIII #NFLPlayoffs https://t.co/iyGCYeTYSx


A Patriots zsinórban harmadszor, története során tizennegyedszer játszik Super Bowlt.

Ahol az ellenfele a Los Angeles Rams lesz, amely szintén hosszabbítás után tudott nyerni. A Los Angeles a New Orleans Saints otthonába ment, és rögtön 13 pontos hátrányba került. A második negyedben Jared Goffék feljöttek, félidőben már csak hárommal vezetett a Saints. Majd a fordulás után tízpontos előnybe kerültek a hazaiak, végül azonban 23–23 volt az eredmény, vagyis hosszabbítás következett.  Drew Brees passzát lefülelte a Rams-védelem, Greg Zuerlein pedig 57 yardról berúgta a mezőnygólt, a Rams jutott tovább.

A Super Bowl LIII-t február 4-én rendezik.

  • Rams–Saints összefoglaló:

  • Patriots–Chiefs összefoglaló:

NFL, főcsoportdöntő:

Los Angeles Rams–New Orleans Saints 26–23 hosszabbítás után
New England Patriots–Kansas City Chiefs 37–31 hosszabbítás után

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon