A portugálokon is múlhatott, hogy nem adták meg a góljukat Szerbia ellen
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az UEFA szerint elkerülhető lett volna Cristiano Ronaldo szombati dührohama.

Ehhez annyi kellett volna, hogy a szerb és a portugál válogatott megállapodik a gólvonal-technológia alkalmazásáról a vb-selejtező előtt.

– idézi az MTI az UEFA hétfői közleményét. Tehát lesarkítva mindkét csapat sáros, az egyelőre nem derült ki, hogy a szerbek kérték-e, és ha igen, a portugálok beleegyeztek-e.

Mint arról írtunk, a portugál válogatott megnyerhette volna a fontos vb-selejtezőmeccset, ha észreveszik Ronaldo szabályos gólját. Az asszisztens azonban nem jelzett, így a spori nem adta meg. A gólvonal-technológia hiánya mellett a videobíró sem állt rendelkezésre, ezért nem lehetett visszanézni az esetet. Ronaldo dührohamot kapott az eset után.

A holland játékvezető, Danny Makkelie hétfőn az A Bola portugál lapban kért elnézést Fernando Santos szövetségi kapitánytól és a portugál válogatottól.

Az UEFA vasárnapi állásfoglalása szerint a pandémia nyomán kialakult helyzetben lehetetlen lett volna időben telepíteni minden helyszínre a rendszert, erről pedig a nemzetközi szövetséget (FIFA) is tájékoztatta még januárban.

(MTI; fotó: Nikola Krstic/Soccrates/Getty Images)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.