Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Sport szerint a Real Madridnál ismét képben van Neymar leigazolása.

Szinte napi szinten voltak olyan pletykák egész nyáron, hogy Neymar visszatér a Barcelonába. Mindenféle gigantikus ajánlatokról lehetett olvasni, majd a kölcsönszerződés is képbe került, egyelőre azonban a brazil még mindig a PSG futballistája.

A Sport szerint azonban ez nem feltétlen lesz így sokáig, a Real Madrid ugyanis a hírek szerint ajánlatot tett a PSG-nek:

A forrás szerint a Real szerda este tette meg az ajánlatát, amit a PSG pozitívan fogadott,

Ami persze eddig is ismert volt, a két klub között minimum hűvös a viszony, ezzel a lépéssel azonban még inkább megerősítené ezt a Paris Saint-Germain. A Real Madrid ajánlata erős, de közel sem annyira, mint amit korábban a Barca letett az asztalra, ráadásul nemrég olyan hírek voltak, hogy a PSG játékoscserében nincs benne, pénzt akar Neymarért. És ha a Real-üzlet összejön, akkor eléggé nyilvánvaló lesz, hogy a franciák úgy akarták eladni a brazilt, hogy közben a Barcelonának is beintsenek.

Florentino Pérez elvileg már felvette a kapcsolatot a játékossal, ötéves szerződést ajánlott és ugyanakkora fizetést, mint amit a PSG-nél kap. Egyelőre azonban Neymar még nem reagált a megkeresésre.

A PSG–Barcelona izmozás mellett nyilván Neymar szempontjából is kényes a helyzet. Évek óta felmerül a téma, hogy egyszer a Real Madrid futballistája lesz, most azonban minimum rossz lenne az időzítés, miután gyakorlatilag megpróbálta visszasírni magát Messiékhez.

Mi lesz Neymarral?

(via; Fotó: Getty Images)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.