A PSG ajánlatát választotta Lőw Zsolt

Ha sikerül megegyezni a kluboknak, akkor az egy újabb hatalmas siker lesz a fiatal magyar edzőgenerációnak.

Lőw Zsolt elméletileg lehetett volna a Red Bull-franchise egyik klubjának vezetőedzője is, vagyis az RB Leipzig, a Red Bull Salzburg és a New York Red Bull közül választhatott volna, de ő

úgy döntött, elfogadja a Paris Saint-Germain hívását és a franciák edzői stábjában szeretne dolgozni.

Azért írjuk, hogy elvileg lehetett volna, mert a valóság ennél árnyaltabb: a Leipzig kispadját nem kapta volna meg, oda vagy a Salzburg, vagy a NY edzője az fő jelölt, ő maximum valamelyik helyére mehetne. Ezért döntött úgy, hogy a PSG élére nemrég kinevezett Thomas Tuchel vezetőedző mellett dolgozna, tanulna.

A Nemzeti Sport tudomása szerint már csak a PSG és az RB Leipzig megegyezésén múlik a klubváltás. Ha sikerül dűlőre jutniuk, akkor a párizsiaknak még a magyar edzővel is meg kell egyezniük, de azon egészen biztosan nem fog múlni.

– mondta Lőw Zsolt Digi Sport reggeli műsorában, a Reggeli Startban. Lőwnek egyébként egyelőre élő szerződése van a Lipcsével.

Amennyiben sikerült a PSG-hez szerződnie, az tényleg komoly siker, bár a Salzburg is jó csapat, a PSG más szint. Dárdai és Szabics mellett Lőw is nagy karrier előtt áll, reméljük, hamarosan a magyar foci útját is egyengetik majd.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon