A PSG egyre komolyabb veszi Neymar távozási szándékát, az elnök kiutazott Brazíliába

Azt mi eddig is szinte biztosra vettük, hogy Neymar nem sokáig marad Párizsban, sőt, ha tippelnünk kell, akkor egy Real Madridba igazolást vizionálunk. Most viszont már a PSG is elhiszi, hogy elmehet a brazil.

A Marca azt írja, hogy Nasser Al-Khelaifi, a PSG elnöke a héten Brazíliába utazik Neymarhoz, a csodás birtokára, van egy-két dolog, amit át kellene beszélniük.

Az egyik nyilván formális gesztus: hogy van az aranytojást tojó tyúk műtött lába. Vajon visszatér-e még ebben a szezonban a PSG-be, vagy a vébére tartalékol, már nem erőltetné a párizsi focit.

A másik viszont izgalmasabb:

Neymar menedzsmentje, vagyis leginkább a faterja azon kezdett el dolgozni, hogy otthagyja a támadó ezt az Európában vesztesnek tűnő alakulatot, és visszamenjen Spanyolországba. Leginkább Madridba igazoljon a futballista, az apja az AS szerint már tárgyalt is a spanyolok ügyvédjeivel, a transzfer pedig 400 millió euróról szólna.

Eközben egyre hangosabban hallani, hogy Neymar visszakéredzkedne Barcelonába, ami minimum pikáns lenne. De hogy nem fog érte 400-at, de még 200-at sem adni a Barca, az ziher.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon