Az apja mondta. Ezen most nagyon röhögünk. :D

Pont Neymar az, aki állandóan menni akar a több pénz és a nagyobb elismerés irányába, és épp a faterja az, aki ebben a cinkosa. Kivásároltatták magukat a barcás szerződésből, hogy Neymar lehessen a király Párizsban, csakhogy közben megjött Mbappé, aki elhomályosítja – és közben még égnek is a BL-ben.

Ekkor mindenki biztosra vette, hogy elmegy Madridba, mert az az álma, na meg azért, mert már nincs ott Ronaldo, így talán ott lehetne király. Csakhogy a Real álma most már Mbappé lett, aki fantasztikus évet produkált, fiatalabb és most már nagyobb benne a potenciál.

És akkor jön Neymar Sr. és ilyet nyilatkozik:

A szerződése második évében jár, még van vissza három, de már egyeztetünk egy hosszabbításról. Tizenhét éves kora óta mindig az átigazolási pletykák középpontjában áll. Nincs olyan transzferidőszak, hogy ne hoznák szóba egy új csapattal. Ez azt mutatja, hogy jó kezekben van a karrierje – ő Európa egyik legfontosabb játékosa, akinek a neve mindig ott forog.”

Roger Torelló on Twitter

El padre de Neymar: "Tiene 3 años de contrato y estamos ya hablando para renovar con el PSG. Las posibilidades de salir de París no son muy grandes". Uno menos para el Madrid y se aleja definitivamente la opción de que pueda volver al Barça

Barcelonába se nagyon van visszaút:

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon