A Puskás egy horvát válogatottat is igazolt az Akadémiára
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Miután a múlt héten egy albán válogatott szélső érkezett Felcsútra, azt hittük, lezárultak az erősítések, erre ma bejelentettek egy horvát csatárt is.

Hét forduló után a 8. helyen áll az edzőlegenda, Pintér Attila csapata, ehhez kellett az előző két fordulóban szerzett hat pont. De a Puskás célja a dobogó, így az albán Liridon Latifi után Antonio Perosevic is aláírt, a csatár kétszeres horvát válogatott. A Puskás a horvát testvércsapattól, az NK Osijektől vette meg a kétszeres felnőtt válogatott támadót.

Fotó: pfla.hu

„Nem ismeretlen terep számomra a Puskás Akadémia, hiszen februárban már játszottunk egy edzőmeccset a Pancho Arénában. Profi körülmények között folyik itt a munka, remek csapat kezd kialakulni, így természetesen örömmel jöttem. A keretből már volt alkalmam megismerkedni a honfitársaimmal, közülük Josip Knezevic jó barátom, Eszéken sokáig játszottunk együtt. Ami a terveimet illeti, nagyon szeretnék bizonyítani és a csapat alapemberévé válni” – nyilatkozta a dalmát center a hivatalos honlapnak.

Perosevic a Puskás Akadémia 14. igazolása a nyáron.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.