A madridi sportlap, a Marca szerint a Real Madrid kész eladni a klub történetének legdrágább vételét, Eden Hazard-t.

Hazard 2019-ben érkezett a Realhoz klubrekordnak számító 115 millió euróért, a madridi vezetőség a csapat következő vezérét és szupersztárját látta benne, nem véletlenül, a korábbi években az angol bajnokság egyik legjobb játékosa volt a Chelsea futballistájaként.

A madridi pályafutása azonban eddig bukás. Rengeteg sérülés, súlyproblémák, kevés lejátszott meccs és gyenge teljesítmény jellemezte az elmúlt másfél évét a futballpályán. Ráadásul a Real legutóbbi BL-meccsén, a Chelsea elleni elődöntő visszavágóján még balhéba is keveredett, miután a lefújás után a londoniak játékosaival együtt nevetett. Később elnézést kért.

A Marca szerint nem emiatt akarja eladni a Real a szélsőt, egészen egyszerűen elfogyott a türelmük Hazard-ral szemben. Eladni viszont nem lesz egyszerű, még három éven át köti szerződés a Realhoz. A piaci értéke eközben az elmúlt két évben 150 millióról 50 millió euróra csökkent, és jelenleg az sem igazán elképzelhető, hogy egy klub fizetne érte 50 millió eurót, ahogy az évi 13 millió eurós fizetése sincs összhangban a mostani teljesítményével. A Real azonban mindenképp eladná nyáron Hazard, minden ajánlatot meghallgat a klubvezetés.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Getty Images)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.