Megvannak a következő két hét legkockázatosabb és legőrültebb befektetései?
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Olyan elképesztő összegeket lehet bezsebelni, hogy kár lenne kihagyni ezt a bulit. Na jó, van benne némi rizikó.

Az olimpia ugye az a rendezvény, ahova olyan sportolók is kijuthatnak, részt vehetnek, akik egyébként egy komolyabb szűrővel bíró versenyt csak a fotelből bámulnak kényelmes otthonaikban. De az olimpiai a részvételről szól. Szóval tökösebb olvasóknak, vagány sportfogadóknak íme egy lista a legkockázatosabb befektetésekről.

Sífutás

Férfi sprint – február 11., 13:00
Petter Northug a legnagyobb sztár, a norvég győzelmére 3,5-szeres pénzt adnak, mi viszont a svájci Martin Jaegert ajánljuk, hiszen vele 150-szeres pénzt lehet nyerni! Pedig egyszer, egy 2014. januári, Szklarska Porebában rendezett világkupán ötödik lett. Mondjuk akkor épp a legjobbak közül senki sem volt ott, amikor meg igen, akkor van egy erős 28. helye. Szóval bármi lehet még.

Persze vannak nála is sokkal gyengébb futók, a magyarokon kívül például Hubertus von Hohenlohe, de rájuk még fogadni se lehet.

Fogadj Martinra!
(Tét: 1000 HUF, nyeremény: 150 000 HUF)

Sílövészet

Férfi 10 km – február 8., 15:30
Martin Fourcade-ra bármilyen amatőr képes fogadni, nem beszélve Ole Einar Björndalenről, a norvégok negyvenéves élő legendájáról, aki hat olimpiai aranyat őriz otthon. Na de Klemen Bauerre mennyivel menőbb már! A szlovén biatlonos fiú esetleges sikere szintén 150 ezer forintot hoz egy ezresre. Klement az a versenyző, aki néha célba ér, de olyankor már a legjobbak tiszta ruhában ölelgetik az asszonyt.

Fogadj Klemenre!
(Tét: 1000 HUF, nyeremény: 150 000 HUF)

Rövidpályás gyorskorcsolya

Női 500 méter – február 13. 13:00
Az egyik kedvencünk lehet a short trackesek közül a női ötszázon süvítő Véronique Pierron. A francia hölgy neve mellett 200-szoros szorzó szerepel, azért az már elég röhejes vonzó. Négy éve is olimpikon volt Pierron kisasszony, akkor ötszázon 14. lett. Végül is csak tizenhárom versenyzőnek kellene buknia előtte.

Fogadj Veronique-ra!
(Tét: 1000 HUF, nyeremény: 200 000 HUF)

Szánkó

Férfi egyes – február 8. 15:30
Már a neve is kedves, riporterbarát: Inars Kivlenieks. A lett szánkós nemhogy nem esélyes, de talán még a testi épségéért is aggódhatunk, ellenben, ha minden a kezére játszik, iszonyú pénzt szakíthatunk vele. A 28 éves fiú olimpiai aranyáért 250-szeres pénzt fizet ki a TippmixPro. Ez valószínűleg azért is lehet, mert pl. négy éve a 18. helyen csúszott a célba Vancouverben. Vannak nála jóval gyengébbek is, Bruno Banani (igen, jól látod!), a tongai szánkónagyhatalom egyetlen képviselője például konkrétan az életéért fog küzdeni, de fogadni nem lehet rá.

Fogadj Inarsra!
(Tét: 1000 HUF, nyeremény: 250 000 HUF)

A síugrókra lesz még érdemes figyelni, Eddie, a Sas ugyan már rég nem szórakoztat minket, de minden olimpián akad néhány bátor vállalkozó, aki örül, ha a sánc aljáig leér. A híres görög síugróiskolát például Nico Polihronidisz képviseli, akinek a 38. hely volt eddig a csúcs.

Mielőtt azt mondanánk, hogy ördögtől való gondolatok a fentiek, emlékezzünk a görög nemzeti labdarúgócsapat 2004-es elképesztő menetelésére az Eb-n, ahol a bátrak jutalma 150-szeres pénz volt. Szegény portugálok...

Persze, ha valaki rendesen is fogadna, akkor íme néhány angol meccs a TippmixPróról:

Aston Villa–West Ham United – H: 2.08 D: 3.35 V: 3.30
Southampton–Stoke CityH: 1.50 D: 3.85 V: 6.55
Norwich City–Manchester City – H: 8.90 D: 4.90 V: 1.31

Fogadd meg ezt a három meccset egy szelvényen: 500 Ft-os tét mellett a nyereményed 3291 magyar valuta lesz. Ha nem tetszik ez a hármas, itt a többi remek lehetőség a hétvégi bajnokikra.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.