Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Tök korrektek vagyunk, nem ráncigáljuk a mézesmadzagot, rögtön az egyik legerősebb versenyzővel nyitunk. A gerelyes paraguayi minden válogatásba be tud kerülni, minden szempontnak megfelel.

Aki a szőkékre izgul, meg is találta a kedvencét, a horvát kosaraslány ritka szemrevaló. A sibeniki születésű bedobóért Toulouse-ig kell utazni, és nem árt, ha 181 centinél magasabb vagy.

Maria teniszezik, orosz, 28 éves, olimpiai bronzérmes és 174 centi. Mindegy, úgyse érdekel.

A 27 éves spanyol lány profi golfozó, szóval ne kapcsolj el rögtön, ha belefutsz egy élő közvetítésbe. Ilyeneket láthatsz.

Az orosz lány a curlinget népszerűsíti, köszönjük.

Biliárdot nehéz szexibben eladni, mint ezzel a 29 éves, kétszeres Európa-bajnok orosz lánnyal.

A ritmikus gimnasztika ilyen lányokat termel ki Horvátországban. Cuki. És csinos is.

A ’89-es születésű Allison nem tartozik a híres sportolók közé, szóval nem gáz, ha ötleted sincs, mit csinál és hol. A 170 centis amerikai rúdugrónak nincsenek kiemelkedő eredményei, cserébe kiemelkedően szép.

A szintén amerikai Aliciának viszont vannak eredményei, a mindössze 154 centis mini tornász négyszeres világbajnok.

A felső, nyitóképen is Alana bóklászik a bícsen a barátnőivel, ezekből pedig arra következtetünk, hogy minden szörfös csaj ennyire szemérmetlenül dögös. Anastasia, akivel itt ölelkezik fent, hibátlan testét is megmutattuk már, most meg itt van Alana. Kötelező tananyaggá kellene tenni a szörföt, tök mindegy, hogy nincs tengerpartunk.

Persze, hogy igény van magyar versenyzőre is, Zsuzsit meg a világ legszexibb olimpikonjának tartják. Van is róla egy hétre való sorozatunk.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.