Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Elvitte a Fradiból, a Fradi elől Ivan Petrjakot a nagy rivális Vidi, de a zöldek 1v1-ben pótolják.

Még el sem kezdődött az átigazolási szezon, máris egymásnak feszült a bajnokság két legjobb csapata, a Vidi ugyanis csúnyán ráalkudott az előző szezont a Fradiban töltő ukrán szélsőre. Sokkal több pénzt ajánlott neki, és a Sahtarral is megállapodott, így Petrjak Fehérvárra igazolt.

Sokáig nem nyalogatta a sebeit a Ferencváros, egy ukrán válogatott szélső helyére igazol egy ukrán válogatott szélsőt hoz. Több ottani hírforrásra alapozva azt írja az ulloi129.hu, hogy

A 22 éves, ballábas szélső játékjoga a Sahtaré, de ebben a szezonban a Mariupol csapatában szerepelt kölcsönben, ahol 8 gólt szerzett és adott három gólpassz. Az utolsó fordulóban gól+assziszttal zárt a Zorja ellen.

A Ferencváros Zsubkov teljes szezonra szóló kikölcsönzéséről állapodott meg, és ukrán források azt is tudni vélik, hogy a szerződésben lesz egy MOL Vidi-tiltás is (a Sahtar nem adhatja el a Vidinek jövő nyáron).

Zsubkov az U18-tól az U21-ig végigjárta az utánpótlás-válogatottakat Ukrajnában, ha valóban aláír a Fradihoz, akkor a célja a felnőtt lehet, ahogy Petrjaknak is.

(via ulloi129.hu, euro.com.ua)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.