Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A katalánok játékosai pedig üdvözlik a hírt, vagy inkább egyelőre csak pletykát, tárt karokkal várják a spanyol csatárt.

Már néhány hete stabilan tartja magát az információ, hogy a Barcelona a védelem megerősítése mellett komoly figyelmet szentel annak, hogy találjon egy olyan minőségi középcsatárt, aki Suárez cseréje, idővel pedig utódja lenne. Az állítólagos listájukon előkelő helyen található három kevésbé ismert, fiatal, de gólerős csatár.

Ők azonban tényleg a jövő emberei lehetnének, a 26 éves Álvaro Morata azonban már akár most is lehetne kezdő center. A Chelsea 27-szeres spanyol válogatott csatára ugyanis kvázi felajánlotta magát a Barcelonának. Nem érzi jól magát Londonban, az önbizalma a béka segge alá került, Sarri is visszasorolta már a ranglistán, jelenleg Olivier Giroud a kezdőcsatár.

Morata valószínűleg csak akkor hagyhatja el a Chelsea-t akár már januárban, ha Sarri talál egy hasonló kvalitású támadót Giroud mellé. Mivel a Valenciában játszó belga csatár, Michy Batshuayi a kékek tulajdona, valószínűleg januárban vissza tudják rendelni Londonba, ha úgy alakul, akárcsak Tammy Abrahamot az Aston Villától.

Mindenesetre pikáns igazolás lenne, mivel Morata Real Madrid-nevelés és 95 meccset játszott is a felnőtt csapatban.

Jordi Alba, a Barcelona katalán balhátvédje azonban üdvözli az ötletet.

Morata olyan játékos, akit én nagyon sokra tartok, évek óta topjátékos. Végül persze a klub döntése, hogy aláírnak-e vele vagy bárki mással, ám ha a pletykák igazak, mi örömmel fogadjuk.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.